2777
2789

سلام خانوما و مامان های با تجربه میشه بیاید راهنمایی کنید 

من الان هفته 23 هستم زایمانم برای 10 دی هست میخوام کم کم برم سیسمونی بخرم اما نمیدونم چه چیزایی بخرم که هم اسراف نشه هم به کارم بیاد و چیزی کم نیارم 

میشه بگید شما چند دست لباس سایز صفر و یک خریدین و چندتاش به کارتون اومد؟ بیشتر از چه سایزی استفاده کردید؟ تو ساک بچه برا بیمارستان چند دست لباس لازمه باشه؟ 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس نوزادی بستگی به وزن بچت داره بذار ماه اخر بخر  بعضیا میگن صفر خیلی کوجیکه ولی بچه ای که ۲ ...

تو ماه های اخر وزن بچه مشخص میشه؟ 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
عزیزم اگ راهنمایی بیشتر میخای. تاپیکای نی نی سایتو سرچ کن مشابه تو زیاد زدن. توشون مشاوره عای خوبیه. ...

واقعا؟ الان میرم نگاه میکنم 

بستگی داره یه شب بسترب باشی یا دو شب ولی حداقل دو‌دست لباس رو ببر صفر خیلی زود کوچیک میشه ولی یک‌باز بهتره اگر بچه تپل نباشه بیشتر میپوشونی وسایل سیسمونی بستگی به نساز خودت داره اخه

الان سایز ۱ و ۲ رو بخر سایز صفر رو بذار اخر سر 

اینم پیشنهاد خوبیه 🤔

چند دست بخرم! ؟

نینی شما یه روز بزرگتره ازنینی من هست😍😍

الهیییی 😍 😍 خدا همه نینی هارو حفظ کنه

لباس دودست صفر بخر .

سه دست ۱ 

دو دستم سایز ۲ 

حوله کوچیک بگیر بدون تن پوش بعد دوسال اونم بخر 

چون تو سرما دنیا میاد حتما تو تیکه های لباس بادی بخر پهلوهاش سرما نگیره . بعد سایز صفر سرهمی هم بخر 

ی پتو برا خونه حالا یا لحاف تشک 

دورپیچ 

اسباب خییلی کم بخر در حد جغجغه بعدا ذوق میکنی ی چی میگیزی براش