2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دختره خوشم نمیاد خیلی اهل نما نما کردن و فخر فروختنه ولی دیروز دیدم شوهرش فوت کرده خیلی ناراحت شدم،دیشب تو اون وضعیت لایو گذاشته بود بنده خدا التماس میکرد تا صبح دعا کنین پیمان برگرده ،انقدر ناراحت شدم دیشب خوابم نرفت همش فکرم مشغول بود

🧿

یکی از شاخای ایسنتا 22 مرداد سالگرد عروسی شون بود یه دختر نزدیک سه ساله دارن شوهرش پنجشنبه میره موتورخونه خونه شون برق میگیره ایست قلبی میشه طفلی خونه شون از این ویلایی استخردارای مهرشهر کرج بود آنقدر گریه کردم واسش   

یکی از شاخای ایسنتا 22 مرداد سالگرد عروسی شون بود یه دختر نزدیک سه ساله دارن شوهرش پنجشنبه میره موتو ...

مگه میشه اصلا؟؟ اینقدر توی اینستاگرام خوشبختی و عشق و محبت و پول و رفاه دیدم باور نمیکنم کسی اونجا بمیره !!!

خدا به خانوادش صبر بده🙏🙏🙏

مگه میشه اصلا؟؟ اینقدر توی اینستاگرام خوشبختی و عشق و محبت و پول و رفاه دیدم باور نمیکنم کسی اونجا ب ...

آره بابا طفلکی خودشم باورش نمیشه همه گفتن چشم خوردید انقدر از زندگی ها و خوشی هاتون نزارید مردم گرفتارن آه میکشن بدم میاد از کسی هایی که چشم دیدن خوشبختی کسی ندارن به خدا هر زمان می بینم کسی خوشحال من به جاش از خدا تشکر می کنم میگم خدایا شکرت که یه بنده ایت داره راحت زندگی می کنه و دل خوش داره