عزیزم نمیدونم دیگه راجع به چیش توضیح بدم میخوام بدونم یه دکتر خوب اینجور پوسیدکی رو چه جور درمان میکنه چون از پایبنه میزنه کل دندون رو نابود میکنه اصلا میشه کاریش کرد ؟
عزیزم نمیدونم دیگه راجع به چیش توضیح بدم میخوام بدونم یه دکتر خوب اینجور پوسیدکی رو چه جور درمان میک ...
اصولا با عکس حجم پوسیدگی برآورد میشه و با توجه به اون فقط نقطهای اقدام میکنه، و اگه بیشتر باشه پوسیدگی، کارهای اساسی تر انجام میده اما چون به نوعی دندانهای جلویی، زیبایی هم روشون کار میشه، هزینه کمی بالاتره.
باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
اصولا با عکس حجم پوسیدگی برآورد میشه و با توجه به اون فقط نقطهای اقدام میکنه، و اگه بیشتر باشه پوسی ...
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز امیدوارم دکتر خوبی پیدا کنم که نقطه ای عمل کنه و کل دندون رو از بین نبره از لحاظ هزینه برام مهم نیست چون هر چقدر هم خرج دندونای خودم کنم میرزه به هزارتا ایمپلنت و ....
اینا جرمه. اگه جرم گیری کشه باعث پوسیدگی و تحلیل لثه میشه
دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
سلام عزیزم بله رفتم پرشون کردم کاری نداشت از کنار لثه تراشید و با رنگ دندان پر کرد من میترسیدم تاج دندونم که سالمه آسیب نبینه که خداروشکر فقط از همونجا که خرابی داشت پر کرد