2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندان + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3527 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر توضیحات تکمیلی لطفا

عزیزم نمیدونم دیگه راجع به چیش توضیح بدم میخوام بدونم یه دکتر خوب اینجور پوسیدکی رو چه جور درمان میکنه چون از پایبنه میزنه کل دندون رو نابود میکنه اصلا میشه کاریش کرد ؟

دندون منم اینجوری شده تو دوران بارداری.رفته رفته تو اون سفیدها سوراخ بوجود میاد که خیلی درد داره.رفت ...

خب لز همین میترسم با ناخن که میکشم رو دندونم سطحش ناهموار شده حس میکنم کم کم داره سوراخ میشه 

عزیزم نمیدونم دیگه راجع به چیش توضیح بدم میخوام بدونم یه دکتر خوب اینجور پوسیدکی رو چه جور درمان میک ...

اصولا با عکس حجم پوسیدگی برآورد میشه و با توجه به اون فقط نقطه‌ای اقدام میکنه، و اگه بیشتر باشه پوسیدگی، کارهای اساسی تر انجام میده اما چون به نوعی دندانهای جلویی، زیبایی هم روشون کار میشه، هزینه کمی بالاتره.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
خب لز همین میترسم با ناخن که میکشم رو دندونم سطحش ناهموار شده حس میکنم کم کم داره سوراخ میشه 

اره وحشتناک درد داره.من همه ی دندونام اینجوری شدن.چیز سرد خوردنی خیلی درد میکنه.حتما پیش دکتر حاذق برو.من پیش یکی رفتم برداشت توی دندونو پر کرد🤔

اصولا با عکس حجم پوسیدگی برآورد میشه و با توجه به اون فقط نقطه‌ای اقدام میکنه، و اگه بیشتر باشه پوسی ...

ممنون از توضیحاتت دوست عزیز امیدوارم دکتر خوبی پیدا کنم که نقطه ای عمل کنه و کل دندون رو از بین نبره از لحاظ هزینه برام مهم نیست چون هر چقدر هم خرج دندونای خودم کنم میرزه به هزارتا ایمپلنت و ....

ممنون از توضیحاتت دوست عزیز امیدوارم دکتر خوبی پیدا کنم که نقطه ای عمل کنه و کل دندون رو از بین نبره ...

بله دقیقا، هیچی دندون اصلی نمیشه.

موفق باشید.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
اره وحشتناک درد داره.من همه ی دندونام اینجوری شدن.چیز سرد خوردنی خیلی درد میکنه.حتما پیش دکتر حاذق ب ...

همون پیدا کردن دکتر خوب سخته منم مشکلم همینه که روی دندونام کاملا سالمه ولی دکترا میخوان کل دندون رو بتراشن تا به پایینش برسند 

اینا جرمه. اگه جرم گیری کشه باعث پوسیدگی و تحلیل لثه میشه

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
سلام عزیز م دندونت را پر کردی از منم همینجوری شده 

سلام عزیزم بله رفتم پرشون کردم کاری نداشت از کنار لثه تراشید و با رنگ دندان پر کرد من میترسیدم تاج دندونم که سالمه آسیب نبینه که خداروشکر فقط از همونجا که خرابی داشت پر کرد