2777
2789
عنوان

لنزرواز کجا ميخرن

109 بازدید | 27 پست

سلام تاحالا لنز نذاشتم ميشه راهنماييم کنين از کجابخرم اياميتونم خودم بخرم بزارم يااول بايدبرم دکتر و اينکه قيمت لنز چقدره

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

داروخونه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از داروخونه خریدم

خودت ميزارى؟اين سرم و محلولشم همراهش ميفروشن؟وايمکه چندميگيرى و نا چند وقت ميشه استفاده کرد

خودت ميزارى؟اين سرم و محلولشم همراهش ميفروشن؟وايمکه چندميگيرى و نا چند وقت ميشه استفاده کرد

اره خودم میزارم..مایع لنز بخر بزار توش..هربار ک میخوام بزارم با سرم شستشو میدم بعد میزارم بعد درمیارم بازم شست و شو میدم میزارم تو ظرفش.۶ساله دارم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اره خودم میزارم..مایع لنز بخر بزار توش..هربار ک میخوام بزارم با سرم شستشو میدم بعد میزارم بعد درمیار ...

بايدشبها دربيارى حتمأ؟از قيمت حالاش خبرندارى؟