2777
2789
عنوان

کیا حسابداری خوندن بیاین لطفا

97 بازدید | 19 پست

من موقع دانشجوییم یه سری مشکلات برام پیش اومد نتونستم درس بخونم الان لیسانس حسابداری دارم ولی هیچکدوم از درس ها رو یاد نگرفتم

ولی دوس دارم الان برا استخدامی یا ارشد بخونم اما نمیدونم به ترتیب از کدوم کتاب ها شروع کنم چون همه به هم مرتبط هستن منم یادم نمیاد اوایل دانشجوییم کدوم کتابو اول خوندم

منظورم مثلا کتاب های اصول حسابداری، صنعتی، مالی، حسابرسی و... اینا هستش از کدوما اول شروع کنم تا بقیه کتاب ها رو متوجه بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

saharbono راست میگه باید بری کلاسهای معرفی به کار و حسابداری بازار رو یاد بگیری خیلی با چیزهایی که خوندی فرق داره دراصل تو فقط مدرک گرفتی آموزش واقعی ندیدی

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

ب نظر منم برو مجموعه های کار و دانش دوره سع ماهه حسابداریو بگذرون اونا بهت بازار کارو یاد میدن چیزی ک ب دردت بخوره وگرنه ک خودت میدونی چیزی ک تو دانشگاه یاد میدن فقط تعوریه 

در کل اگه هم میخوای کتابای خودتو بخونی از اصول حسابداری شروع کن بعدشم صنعتی بعدشم صنعتی یک و تجارت و ...همین ترتیبو برو جلو

الکی الکی امتحان دادیم نمره گرفتیم با استادها هم صحبت کردم در مورد مشکلم کمکم کردن😆

خدا خیرشون بدع من ترم دوممو هر چی صحبت کردم هیییچ کدومشون راضی نشدن نهایت لطفشون این بود ک فقط رات بدیم برای امتحان 😐

saharbono راست میگه باید بری کلاسهای معرفی به کار و حسابداری بازار رو یاد بگیری خیلی با چیزهایی که خ ...

اگه بخام برا ارشد بخونم که کلاس به دردم نمیخوره بعدش کلاس خوب پیش ما پیدا نمیشه

خدا خیرشون بدع من ترم دوممو هر چی صحبت کردم هیییچ کدومشون راضی نشدن نهایت لطفشون این بود ک فقط رات ب ...

😂😂😂😂 میدونی لطف بیش از حدشون کجا بود عین سوال رو واسه جواب مینوشتم نمره بهم میدادن