2777
2789

سلام 

تو سايت ديوار بين اگهيا دنبال قيمت  ملك اينا ميگردم چن روزه... از سر كنجكاوي بيكاري  هرچي رفتم بين اگهياي ديگه،اتفاقي چشم به بعضي اگهيا ميفته مغزم سوت ميكشه طرف دمپاي پلاستيكي كهنشو گذاشته برا فروش نوشته تميز و سالم چهارتومن!!!!!!!!!!!!

امروز يه دونه ديدم لوازم ارايش دست دوشو گذاشته برا فروش،از پد گرفته تا هرچي...

لباساي كه ببخشيدا يه متكدي ببينه تفم روشون نميندازه گذاشته برا فروش ،نوشته تنخوري عالي،تكيز وسالم

اخه صاحبان اين اگهيا انقدم نياز ندارن كه بگي نياز ماليه 

از عكساي تو خونه مبل و فرش همه چي پيداست

اخه بعضيا چي با خودشون فك ميكنن؟؟؟

ديشبم يه اگهي ديدم زده دختر مجرد زير سي سال با كلاس اجرس فلان خيابان لاكچري شهر ماساژ ميده اقايون رو ساعتي 400.اينو ديدم هنگ كردم واقعا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در مورد اول باید بگم اینا همونایی هستن که خون به پشه قسطی میدن و هیچ جوره نم پس نمیدن!

مورد دومم که معلوم الحاله دیگه😶

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

فقط اون دختره😐 دیوار چرا همچین اگهی هایی رو تایید میکنه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕