2777
2789

من یکساله دارو میخورم لتروزول کلومیفن انواع امپول....

نتبجه نگرفتم ک دکترمو این ماه عوض کردم.گفت دکترت کاره کاملا اشتباهی کرده پشت سرهم بهت دارو داده این ماه هیچی نخور

امروز روز ۶ پریودمه.روز ۴ تقریبا قطع شد مثل اون ماه هایی که دارو میخوردم .ولی الان دوباره پریود شدم .یعنی دو روز قطع شد الان دوباره روز ۶ هست شروع شد

کسی مثل من شده

چکار کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره بعصی وقتها پیش میاد .منم شرایط شمارو دارم 

شماهم همین مشکل رو داری؟پریودتون قطع میشه دوباره شروع میشه؟تاچندروز کامل قطع میشه برای شما

من تو مجردیم مثل تو بودم و البته الانم هستم اگه دارو نخورم زود ب زود پریود میشم مثلا پنج روز پاکم بی ...

اینجوری عذاب آوره.اقدام به بارداری دارم وگرنه ال دی میخوردم

علایمتون چی بود ک رفتین دکتر و فهمیدین پلی کیستیک هستین من موی زاعد سینه و زیر چونه دارم پریودمم نا ...

منم همین علایمو داشتم نشانه ی پلی کیستیک بودنه

با سونو هم‌مشخص میشه

اینجوری عذاب آوره.اقدام به بارداری دارم وگرنه ال دی میخوردم

اخه اینجوری که اصلا امکان بارداری برات وجود نداره

هورمونات تنظیم نیستن که اگ هورمونات تنظیم بود اصلا این پریودای مزخرف پیش نمیومد.حتما دکترت و عوض کن اینجوری که نمیشه

شماهم همین مشکل رو داری؟پریودتون قطع میشه دوباره شروع میشه؟تاچندروز کامل قطع میشه برای شما

من 4کلا قطع میشه 5شروع میشع  6دقیقه غسل میکنم .عزیزم اینا از تنبلیه یکم زیاد مهم نیس