2777
2789
عنوان

خواهرا و مادرای عزیز من

132 بازدید | 16 پست

معدم یه سه روزه چهار روزه درد میکنه روزای اول قطع وصل میشد.

ولی از دیروز تا حالا که الان رفتیم توروز سوم من یکریییییز درد دارم من هیچ وقت معدم درد نکرده بود.

هرچی قرصو جوشانده و فلان خوردم حتی یک لحضه هم خوب نمیشم دریغ از یک لحظه کم شدن دردم.

چکار کنم خواهشا کمکم کنید😭😭😭😭😭

مجردم هستم.

خوب گل من چه کاریه عذاب میدی خودتو میرفتی دکتر الانم یکم دیگه تحمل کنه صبحه با شوهرت برو دکتر با یه ...

اومدم اهواز ابنجا بیمارستاناشون بخدا انگار جنگه همه میدون مریضا همه جا پخشن هی از اینور به اونور متقل میشی بالا پایین چپ راست.اخرشم دکترو نمیبینی.کل بیمارستانو زیارت میکنی جز پرستارای وحشی و کارا موزای خواب هیچ ادم مفیدی نمیبینی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم اهواز ابنجا بیمارستاناشون بخدا انگار جنگه همه میدون مریضا همه جا پخشن هی از اینور به اونور متق ...

بنظرم حداقل برو داروخونه اخه میدونم معده درد کلافه کننده اس یکی از بستگانم یه بار گرفت

خوب گل من چه کاریه عذاب میدی خودتو میرفتی دکتر الانم یکم دیگه تحمل کنه صبحه با شوهرت برو دکتر با یه ...

عزیزم اول باید دوستمون ی شوهر خوب پیدا کنه بااین وضع معده درد چ کاریه حالا با مامانش بره خوب 🤣🤣

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
عزیزم اول باید دوستمون ی شوهر خوب پیدا کنه بااین وضع معده درد چ کاریه حالا با مامانش بره خوب 🤣🤣

به اسنپیه میگم بیا یه لحضه نقش شوهرمو بازی کن من برم بیماسرتان😁

خدایی دعا کن برا کاری اومدم کلی پول دادم.دعا کن خوب بشم فروا مردم از گشنگی عادت ندارم انقدر نخورم.

من یکیو میشناسم تو داروخونس پسره تو اهوازه حیف روت غیرت دارم وگرنه میگفتم به دادت برسه انشالله به حق امام رضا به هرچی صلاحته برسی

سرسرس نکیر من یسره میرم چکاپ چندوقت بودمعدم دردمیکرد قپلنج میکردم دنده دردرفتم سپنوچقدسنگای ریز توصفرام دارنپم میخام درش بیارم باعمل اگرجلوتر میفهمیدن میرقتم طب سنتی اب میکردم الان خیلی زیزو زیادشدخ