2777
2789
عنوان

تنظیم خاب نوزاد ۵ماهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 250 پست
اخه اون ماهی ک شبا خودش بیدار میشد هر۴ساعت ۶۰۰گرم بیشتر اضافه کرد.بعد ک خودم بیدارش کردم وزنگیریش به ...

من دخترم رفلکسیه از چهار ماهگی غذا دهی رو شروع کردم،از سه ماه ونیم امپرازول خورد بعد از دوهفته همه چیزش درست شد 2شب میخوابه تا 2ظهر حدود چهار بار وسط خوابش شیر میخوره

دنیام دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کم بوده بچه باید 3به بالا باشه باید قبل از زایمان خوب میخوردی ولی الان میگی 6کیلو خوبه اگه میخوا ...

نه الان کمه؟؟؟

من تا ۲روز قبل زایمان دانشگاه میرفتم.

همش ورزش میکردم و رژیم میگرفتم ک وزنش زیاد نشه.چون میخاستم حتما طبیعی باشه و راحت زایمان کنم ک‌.....

بچه منم کم اشتهاس من مولتی و اهن و راینیتیدین ک میدم بهتر میشه خدارو شکر

رانیتیدین هیچ اثر نداره،خوابش با رانیتیدین درست نشد،امپرازول که خورد ترش کردنش متوقف شد وخوابش خوب شد

دنیام دخترم
من دخترم رفلکسیه از چهار ماهگی غذا دهی رو شروع کردم،از سه ماه ونیم امپرازول خورد بعد از دوهفته همه چ ...

دخترمنم شیر نمیخوره همش سرشو میبره عقب، وزنگیریشم عقب افتاده، موقع آروغ هم خیلی وقتا استفراغ میکنه یعنی ممکنه ریفلاکس داشته باشه؟

من دخترم رفلکسیه از چهار ماهگی غذا دهی رو شروع کردم،از سه ماه ونیم امپرازول خورد بعد از دوهفته همه چ ...

جددددییییی؟؟؟؟؟

من از ۲ماهگی تا الان راینیتیدین میدم.

ندم برمیگرده....

دخترمنم شیر نمیخوره همش سرشو میبره عقب، وزنگیریشم عقب افتاده، موقع آروغ هم خیلی وقتا استفراغ میکنه ی ...

رفلکس داره عزیزم،دخترم سکسکه میکرد و یه ماه وزن نگرفت،تو بیداری به زور شیرش میدادم،شیر میومد توگلوش وسرشو عقب میبرد

دنیام دخترم
نه مثل ۲ماهگیش.ولی بهتر شده.... اونموقع باید راهش میبردم ک سینه بگیره

من که خیلی اعصابم بهم میریزه وقتی دخترم شیر نمیخوره،

بعضی بچه هارو که میبینم با اشتها شیر میخورن انقد حسرت میخورم

جددددییییی؟؟؟؟؟ من از ۲ماهگی تا الان راینیتیدین میدم. ندم برمیگرده....

من از 35روزگی رانیتیدین دادم هیچی نشد،دیگه وضعش روز به روز بدتر شد تا جایی که روزی 18ساعت گریه وجیغ داشت اواخر بعدش امپرازول خورد واوکی شد

دنیام دخترم
رفلکس داره عزیزم،دخترم سکسکه میکرد و یه ماه وزن نگرفت،تو بیداری به زور شیرش میدادم،شیر میومد توگلوش ...

دارو که دادین بهتر شد؟

دوبار بخاطر شیرنخوردنش بردم دکتر ولی هیچکدوم نگفتن ریفلاکسه، فقط خودم شک کردم داره