2777
2789
راستش منم اینو باورنکردم  اصن بعضی تاپیکا سندم میزارن گندش درمیاد باز دروغ بوده مث تاپیک سیب ...

کلا لحن بعضی ها به نظرم مشخصه سرکاریه من سیب ترشم شک داشتم اصلا پی گیرش نشدم داستان فاخته هم اصلا نمیخوندم...بابا سرکاریا مشخصه هی میپیچونت یا بزرگ میکنن ی چیزو یا میخوان ترحم جمع کنن

تنها کسی که هیچ شوی بهش نداشتم ثمین بود😑نخبه بود لعنتی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا کسی مچ گیری نکرده باشه همه تاپیکارو باور میکنم اصلا به ذهنم نمیرسه شاید سرکاری باشه،آخه دروغ س ...

من برعکس تا وقتی ثابت نکنه باور نمیکنم😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عجب شماتوهرتاپیکی با برنامه میری؟

نه ولی خیلی جدیشون نمیگیرم...چون واقعا میتوننه هم دروع باسه و هم راست...توی تاپیکای این چنینی دعامو میکنم...راست و دروعش پای استارترش...نه بیام اینور اونور بگم احساساتم ب بازی گرفته شد🤣

اره بابا چ دروغیم مچشوگرفتن کاربریشم پکوند نی نی یار

این خیلی برام آشناست تاپیکشم خوندم الان دقیق یادم نیست موضوعش چی بود؟

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
من برعکس تا وقتی ثابت نکنه باور نمیکنم😂😂

از همی لحظه از پشت همین تریبون به خودم و خودت قول میدم منم دیگه باور نکنم  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
از همی لحظه از پشت همین تریبون به خودم و خودت قول میدم منم دیگه باور نکنم    

افرین😂😂

کم کم یاد میگیری خودتم کاراگاه بشی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
این خیلی برام آشناست تاپیکشم خوندم الان دقیق یادم نیست موضوعش چی بود؟

ی خانم ک عاشقانه زندگی میکردن باشوهرش 

یهو مچ شوهرشوگرف ک چت داشتع بایه نفر

وشوهره نمیخادش ومیگه طلاق.وزنه هرچی التماس میکنه مرد بابی توجهی تمام میگه نمیخامت  ودلیلشم نمیگه چرا وزن میمونه تو این و مرد میگه میخام برم خارج هرچه زود تر وعجله دارم

طلاق نمدونم توافقی گرفتن یاحق طلاق روداد به زن

زن هم بعد رفتن مرد به خارج رف سرکار ی جای عالی وشادو شنگول کنار اومد باطلاق وخونه ای که مرد داده بود بهش روفروخت ویه خونه جدید خرید

بعد مدت کوتاهی مرد برگشت ولاغرونحیف ودرمانده ملتمسانه دنبال زن..ولی زن محلش نمیزاشت

بعد رفتن مرد به خارج،زن فهمیده شوهره بادخترخاله خانم رابطه داشتن.اینو از ویسی که توگوشی دخترخاله بوده میفهمه وابروشوهمه جامیبره

ای اتفاقات کمترازدوماه افتاده برا خانم

ی خانم ک عاشقانه زندگی میکردن باشوهرش  یهو مچ شوهرشوگرف ک چت داشتع بایه نفر وشوهره نمیخادش وم ...

فقد خارج رفتن ۶ماه طول داره ک😳😳😳

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..