2777
2789
عنوان

کی تاپیک می می ناز که فوت شد داره

672 بازدید | 31 پست

میفرستین میخوام براش فاتحه بذارم

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

چرا فوت شده

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@می_می_ناز      ‍ اینه؟؟؟؟؟

ممنونم 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
چرا فوت شده

سرطان داشت فوت شد

از کجا میدونین فوت شد؟؟ 😢😢😢

قدیمی بوده عکساش تو نی نی سایت هست

اتفاقا الان داشتم میخوندم اشک از چشام سرازیر شد ولی عکساش پیدا نکردم،میدونم چه دردی کشیده دو ماه پیش بابام جلو چشام هر لحظه آب میشد کاری از دست هیچکس بر نمیومد نمیتونم فراموش کنم این ضربه بزرگ رو،خدا این بیماری لعنتی رو ریشه کن کنه

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
سرطان داشت فوت شد

الهي چه غم انگيز ك اكانتش هست هنوز خدا رحمت كنه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍