2777
2789
عنوان

کسی از خواف هست؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6330 بازدید | 43 پست
عزیزم کی گفته یه جای خشکه...نمیدونید لطفا نظر ندید

من شوهرم کامیون داره میاد اونجا بار میزنه بعضی وقتا باهاش میرم .چیزی که من ازظاهر شهر دیدم رو گفتم از لحاظ اب و هوا هم خوب خیلی گرم بود و همش هم طوفان بود جوری که ماشین بع اون سنگینی تکونای وحشتناکی میخورد بعدم گفتم خبر ندارم کلاس داره یا نه چون شهر کوچیکیه گفتم 

شهر جالبی نیست امکانات کم من چند سال پیش خواهرم اونجا طرح بود رفتم خیلی توقع نکن دنبال این چیزا نباش

شغل خواهرتو ن چی بود . چطور میرفتید میوندین؟‌ با چی؟

استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر خواف ی جای خشکه یعنی هیچ سرسبزی نداره شهر کوچیکیه فک نکنم همچین کلاسایی داشته باشه اب و هوای فوق ...

یک بار رفتین یا چند بار؟

استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
درضمن هم کلاس زبان داره هم موسیقی و...

عزیزم‌شما مال خواف هستین؟  اگه هستین خواهش میکنم جوابمو بدین  منتظرم

عزیزم‌شما مال خواف هستین؟  اگه هستین خواهش میکنم جوابمو بدین  منتظرم

عزیزم جواب چیو بدم؟

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊
تو نت هر چی سرچ کردم  نتونستم اطلاعات به دست بیارم   اینجا پرسیدم

اب وهواش گرمه ولی جاهای سرسبز و مکان های تفریحی هم داره(تنگل مهراباد،تنگل خرگرد،بند سلامه،ابشار رزداب،خواجه وراب و...)درمورد کلاس ها بگم تا جایی که میدونم کلاس گیتار و تار(موسیقی مقامی خوافه)داره.کلاس زبانم چندتا داره که سطحشون خوبه.مدرسه هم که هم دولتی هم غیر انتفاعی وهم نمونه دولتی و هم تیزهوشان(که تیزهوشان تو سنگانه)داره..سوال دیگه ای هم بود بفرمایید

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊
بله مهندسه.   برام‌سخته بره اونجا 😭

الهی

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
من اهل کردستانم همسرم قم . با مذهب مشکلی ندارم‌. با همه دین‌ها مذهب ها دوستم و دوستای زیا ...

زندگی که اینجا من رفتم زنی ندیدم چون بیرون ازخونشون نمیرن اموزشی هم فقط مدرسه سنگان داده بازخواف یکم بهتر

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔