2777
2789
عنوان

نمی‌دونم پسره جدیه یا نه؟

103 بازدید | 12 پست

دلم میخواد فکر کنم جدیه ولی شواهد خلافشو نشون میده. من اگه پیغام ندم اون خبری نمیگیره. یا مثلا هفته ای یکی دو بار بیشتر نمیتونم ببینمش با این که کلی وقت داریم هر دو. 

اگه من پیغام ندم طولانی اون پیغام میده که چرا خبری ازت نیست. ازش خوشم میاد ولی این موضوع اذیتم می‌کنه. امروز همش تو فکر بودم. دو ماه هم نیست آشنا شدیم. معرفی بودن. شاید سرده که دلش برام تنگ نمیشه نه؟

واسه ازدواج؟ شاید آدم احساسی نیس

بله اما چون شک دارم به خانوادم گفتم ایشون جدی نیست و تموم شده اما هر از گاهی میبینمش. نمی‌خوام مادرم الکی فکر کنه من بلاخره از تنهایی در اومدم بعد بخوره تو ذوقش. 

اصلا احساسی نیست ولی چرا دلش تنگ نمیشه؟ من دوست دارم همش ببینمش😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اما چون شک دارم به خانوادم گفتم ایشون جدی نیست و تموم شده اما هر از گاهی میبینمش. نمی‌خوام مادرم ...

والا شوهر منم قبل عقد اینجوری بود، پانزده روز آشنایی داشتیم ،زیاد احساسی نبود، تو عقدم همینجور من هی اس میدادم ، کم زنگ میزد، تو زندگی هم الان بعد چهار پنج سال همینه، من دلم مرد احساسی و عاشق میخواست😮

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
در هفته یکی دوبار زیاده  پسرا اینجور دخترارو برای ازدواج انتخاب نمیکنن دختری که نمیره که ببین ...

تابستون تموم بشه برای کارشون میرن یه شهر دیگه. چیزی نمونده از تابستون. نمی‌دونم واقعا منو میخواد یا نه. به شدت احساسی هستم و واقعا دارم تلاش میکنم به خودم بقبولونم که این رابطه رو جدی نگیرم ولی ته دلم ناراحتم. امروز فقط منتظر بودم پیغام بده و هیچ کاری نکردم. کلافه بودم

تابستون تموم بشه برای کارشون میرن یه شهر دیگه. چیزی نمونده از تابستون. نمی‌دونم واقعا منو میخواد یا ...

بنظرم ولش کن

حنی اگر بخوادت برای ازدواج چون احساساتی هستی و ایشون طاهرن احساساتی نیست به مشکل برمیخورید

بنظرم ولش کن حنی اگر بخوادت برای ازدواج چون احساساتی هستی و ایشون طاهرن احساساتی نیست به مشکل برمیخ ...

عقلم همین رو میگه ولی ازش خوشم اومده. دارم اذیت میشم همین الآنم. میدونم بره دام براش تنگ میشه. خودمو تو هچل انداختم دستی دستی😭

نه ،خوبی هایی هم داره، ولی احساسی نیس ،من خودم احساسی ام وبرونگرا،اون منطقی ودرونگرا

این موضوع اذیت نمیکنه. مثلا دوست ندارید بیاد با شما درباره‌ی احساساتش حرف بزنه؟ 

من الان گیجم. حتی نمی‌دونم از من خوشش میاد یا نه. هیچی نمیگه😔

این موضوع اذیت نمیکنه. مثلا دوست ندارید بیاد با شما درباره‌ی احساساتش حرف بزنه؟  من الان گیجم. ...

دوس دارم مستقیم بگه دوستت دارم، نمیگه، چرا خیلی اذیت میشم ،ولی خب عادت کردم، شوهر خواهرم خیلی حتی تو جمع میگه ب خواهرم، حسودیم میشه، یا وقتی ی زن و شوهر رمانتیک میبینم آه میکشم، با خودم میگم مگه من چیم کمه ک شوهر من اینجوری نیس😥

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
دوس دارم مستقیم بگه دوستت دارم، نمیگه، چرا خیلی اذیت میشم ،ولی خب عادت کردم، شوهر خواهرم خیلی حتی تو ...

منم همینو میگم. داداشم و شوهر خواهرم همش در حال ابراز علاقه به همسراشونن. من میگم چرا بعد عمری از به نفر خوشم اومده اینجوری می‌کنه.