leiliihastam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 374 عنوان درسته این حرف؟😐 135 بازدید | 7 پست راست میگن کسی که رفته خودش برمی گرده؟بایداینجورمواقع چجوری برخوردکرداگه هنوزم دوسش داشته باشی؟ 1398/06/07 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 نه بابااگه می خواست برگرده چرارفت😑😑 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
mahrbano عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 4427 با واسط ی بزرگتر وساطت کنه میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم ی صلوات بفرستید 🥺🥺
noghreee عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 1025 کسی که رفته رو برنمیگردونن چون اگه برگرده هم به زور میمونه
shooting_star عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3853 اره برمیگردهبا صبوری و حال خوب 😀 Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.