2777
2789
عنوان

تجربه های من درباره ماسک صورت خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 50 پست
ماست محلي ياصنعتي؟ترش ياشيرين

من ماست شیرین میزنم

محلی و صنعتیشم فرق نداره

ماست و سدر ب یک اندازه و ابلیمو هم چند قطره 

خودتون متوجه میشید غلظتش چطوری باید باشه

امتحان کنید

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا جای جوش قهوه ای هم بگو

جوش سیاه منظورته؟ 

بهترین روش بخور اب گرم در حدی که از صورتت عرق بریزه بعد با لیف صورت صورتتو لایه برداری کن از ماسک های اسکراب هم استفاده کن

عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم            چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
من ماست شیرین میزنم محلی و صنعتیشم فرق نداره ماست و سدر ب یک اندازه و ابلیمو هم چند قطره  خو ...

هفته اي چندبار وهردفعه چقدرروصورت بمونه؟من ماسك سفيده وابليموميزنم تانيم ساعت صورتم خيلي خوبه ولي بعدهمونطوريه

كاش زمان به عقب برميگشت
مصرف داروبدون تجويزپزشك ايرادنداره؟؟؟؟ چون بالاخره ازطرق پوست جذب ميشه

نه عزیزم نمیخوریش که مقدار کمی هم جذب میشه هفته ای هم سه روز استفاده کن 

چون ویتامین محلول در چربیه زیاد خوردنش ضرر داره ولی برای ماسک نه

عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم            چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
هفته اي چندبار وهردفعه چقدرروصورت بمونه؟من ماسك سفيده وابليموميزنم تانيم ساعت صورتم خيلي خوبه ولي بع ...

بستگی ب پوستتون داره

من هفته ای دوبار میزدم

باید بذارید رو صورتتون بمونه تا خشک شه

موقعی که رو صورتتونه نخندید صحبت هم نکنید 

چون باعث میشه پوست کشیده شه

بعد ک خشک شد با اب ولرم صورتتونو بشورید

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀
درباره صابون زرچوبه اطلاعاتي داره؟اينجاخيلي تعريف ميكنن براروشنترشدن

چرا صابون شیمیایی استفاده کنی؟

زردچوبه +ارد نخود+ خیلی کم دارچین+ماست عالیه فقط اولش یکم زرد میشی که اگه درست بشوری پاک میشه در کل سفیدکنندس حتی برای زیر بغل و ارنج و زانو ها

ماست محلي ياصنعتي؟ترش ياشيرين

ماست ترش برای من بهتره ولی زیاد فرقی نمیکنه فقط چربی ماست مهمه

نه صافش کن اصلا اب نداشته باشه در حدی رطوبت داشته باشه که بشه پودرش کرد

سلام پوستم چرببه و همیشه جوش میزنه و همیشه هم جاشون میمونه با شامپو بچه میشورمش و انقد شستم دیه خشک میشه 

نشورمم چرب میشه و جوش میزتم چیکار کنم 

سلام پوستم چرببه و همیشه جوش میزنه و همیشه هم جاشون میمونه با شامپو بچه میشورمش و انقد شستم دیه خشک ...

همون ماسک برنج معجزه میکنه 

برای پوست خشک که کک ومک هم داره چی خوبه?

برای کک و مک سیب زمینی خام  رو رنده کن و روی صورتت بزار خیلی خوبه فقط به مرور زمان جواب میبینی شاید یک ماه طول بکشه ولی هر روز استفاده کن معجزشو میبینی سفید کننده هم هست

دوستان عزیز توصیه من به شما اینه شنبه سری به داروخونه بزنید و قرص ویتامین E و A رو حتما بخرید توی ماسک هاتون کمی پودر شدش رو بریزید صورتتون رو تغذیه میکنه فقط باهم نریزید

ویتامین A با زرده تخم مرغ ماسک تغذیه کننده خوبه اما کمی بو میده اما به زیبایی بعدش می ارزه

سفیده تخم مرغ رو هم با نصف ق چ نشاسته با همزن برقی خوب بزنید مثل کیک درست کردن و به صورت بزنید

برای سفت شدن و برطرف شدن چروک( تا حدودی) صورت عالیه