2777
2789
عنوان

تجربه های من درباره ماسک صورت خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 50 پست
چرب

بیا برنج ایرانی رو سه چهار ساعت خیس کن و بعد که کمی رطوبتش رفت پودرش کن و با اب ترکیب کن اسکراب خیلی خوبیه چربی پوست رو میگیره

عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم            چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
بیا برنج ایرانی رو سه چهار ساعت خیس کن و بعد که کمی رطوبتش رفت پودرش کن و با اب ترکیب کن اسکراب خیلی ...

صافش کنم و بعد بکوبمش یا با اب خوده برنج

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوست های معمولی که خیلی خوبن ماسک پودر سدر و ماست طوری که خمیری بشه بزن ویتامین E برای رفع جای جوش ...

ممنون ولی جوش جای جوش دارم .واس کدری پوست چی خوبه ک صاف یکدست بشه

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.

من پوستم چرب وسبزه ولكهاي ريزداره

رفتم عطاري براروشن شدن وشفاف شدنش صابون زرچوبه بگيرم عطاره گفت صورتتوخشك وچروك ميكنه

خيلي دوست دارم پوستم روشنتربشه

كاش زمان به عقب برميگشت
پوست من چرب جوش هم دارم یه سوال بعد ماسک احساس میکنم پوستم شادابتر شده چربیش گزفته شده ولی عمین که ن ...

باید نرم کننده برای پوست های چرب (free oil)بزنی ماسک برنج رو گفتم بخون عالیه

عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم            چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
من عاشق ماسک سدر و ماست و ابلیمو ام😍😍😍😍 عالیههههههه

من میزنم اثر نداره. واس چی خوبه؟؟؟

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
براچیه توضیح میدی

پوستو ب شدت نرم میکنه

تو سفید شدنشم خیلی موثره

بعد ک میشوری انگار پوستت داره نفس میکشه😍😍😍

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀
پوست های معمولی که خیلی خوبن ماسک پودر سدر و ماست طوری که خمیری بشه بزن ویتامین E برای رفع جای جوش ...

مصرف داروبدون تجويزپزشك ايرادنداره؟؟؟؟

چون بالاخره ازطرق پوست جذب ميشه

كاش زمان به عقب برميگشت
صافش کنم و بعد بکوبمش یا با اب خوده برنج

نه صافش کن اصلا اب نداشته باشه در حدی رطوبت داشته باشه که بشه پودرش کرد

من میزنم اثر نداره. واس چی خوبه؟؟؟

وای واسه من که عالیه

به هر کسم معرفی کردم خوشش اومده

هم پوستمو نرم میکنه هم سفید

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀
من پوستم چرب وسبزه ولكهاي ريزداره رفتم عطاري براروشن شدن وشفاف شدنش صابون زرچوبه بگيرم عطاره گفت صو ...

کرم فایر لاولی بزن بدون عوارض همیشه بزنی روشنتر میشه

وای واسه من که عالیه به هر کسم معرفی کردم خوشش اومده هم پوستمو نرم میکنه هم سفید

خوشبحالت .چکار کنم پوستم صاف تمیز بشه کمک خخ

ممنون ولی جوش جای جوش دارم .واس کدری پوست چی خوبه ک صاف یکدست بشه

برای روشن شدن پوست و سفت شدن ماست و نشاسته البته تو که جوش میزنی ماستت باید کم چرب باشه و پودر ویتامین A برای روشنی پوسته