zahrajonee مدیر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 عنوان تجربه های من درباره ماسک صورت خانگی | مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 50 پست مخصوص کسانی که صورت های چرب و خشک دارند عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است 1398/06/07 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrajonee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 چرب بیا برنج ایرانی رو سه چهار ساعت خیس کن و بعد که کمی رطوبتش رفت پودرش کن و با اب ترکیب کن اسکراب خیلی خوبیه چربی پوست رو میگیره عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
هییی عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 1788 بیا برنج ایرانی رو سه چهار ساعت خیس کن و بعد که کمی رطوبتش رفت پودرش کن و با اب ترکیب کن اسکراب خیلی ... صافش کنم و بعد بکوبمش یا با اب خوده برنج هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود یه صلواتم مهمونم کنید
حنا77777 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1065 پوست های معمولی که خیلی خوبن ماسک پودر سدر و ماست طوری که خمیری بشه بزن ویتامین E برای رفع جای جوش ... ممنون ولی جوش جای جوش دارم .واس کدری پوست چی خوبه ک صاف یکدست بشه خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
مريم٦٢ عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 709 من پوستم چرب وسبزه ولكهاي ريزدارهرفتم عطاري براروشن شدن وشفاف شدنش صابون زرچوبه بگيرم عطاره گفت صورتتوخشك وچروك ميكنهخيلي دوست دارم پوستم روشنتربشه كاش زمان به عقب برميگشت
هییی عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 1788 برا جای جوش قهوه ای هم بگو هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود یه صلواتم مهمونم کنید
zahrajonee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 پوست من چرب جوش هم دارم یه سوال بعد ماسک احساس میکنم پوستم شادابتر شده چربیش گزفته شده ولی عمین که ن ... باید نرم کننده برای پوست های چرب (free oil)بزنی ماسک برنج رو گفتم بخون عالیه عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
حنا77777 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1065 من عاشق ماسک سدر و ماست و ابلیمو ام😍😍😍😍 عالیههههههه من میزنم اثر نداره. واس چی خوبه؟؟؟ خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
merak عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 430 براچیه توضیح میدی پوستو ب شدت نرم میکنهتو سفید شدنشم خیلی موثرهبعد ک میشوری انگار پوستت داره نفس میکشه😍😍😍 گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀
مريم٦٢ عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 709 پوست های معمولی که خیلی خوبن ماسک پودر سدر و ماست طوری که خمیری بشه بزن ویتامین E برای رفع جای جوش ... مصرف داروبدون تجويزپزشك ايرادنداره؟؟؟؟چون بالاخره ازطرق پوست جذب ميشه كاش زمان به عقب برميگشت
zahrajonee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 صافش کنم و بعد بکوبمش یا با اب خوده برنج نه صافش کن اصلا اب نداشته باشه در حدی رطوبت داشته باشه که بشه پودرش کرد عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است
merak عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 430 من میزنم اثر نداره. واس چی خوبه؟؟؟ وای واسه من که عالیهبه هر کسم معرفی کردم خوشش اومدههم پوستمو نرم میکنه هم سفید گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀
حنا77777 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1065 من پوستم چرب وسبزه ولكهاي ريزداره رفتم عطاري براروشن شدن وشفاف شدنش صابون زرچوبه بگيرم عطاره گفت صو ... کرم فایر لاولی بزن بدون عوارض همیشه بزنی روشنتر میشه خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
حنا77777 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 1065 وای واسه من که عالیه به هر کسم معرفی کردم خوشش اومده هم پوستمو نرم میکنه هم سفید خوشبحالت .چکار کنم پوستم صاف تمیز بشه کمک خخ خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
مريم٦٢ عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 709 باید نرم کننده برای پوست های چرب (free oil)بزنی ماسک برنج رو گفتم بخون عالیه درباره صابون زرچوبه اطلاعاتي داره؟اينجاخيلي تعريف ميكنن براروشنترشدن كاش زمان به عقب برميگشت
zahrajonee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 89 ممنون ولی جوش جای جوش دارم .واس کدری پوست چی خوبه ک صاف یکدست بشه برای روشن شدن پوست و سفت شدن ماست و نشاسته البته تو که جوش میزنی ماستت باید کم چرب باشه و پودر ویتامین A برای روشنی پوسته عسي ان تكرهوا شي و فهو خير لكم چه بسا چیزی را دوست نداشته باشید حال آنکه خیر شما در آن است