2777
2789

یه سقط داشتم به تازگی،میخوام برای بارداری تحت نظر یه دکتر خوب باشم که هم مراقبت بارداریش هم زایمانش خوب باشه این دکترا رو در نظر دارم هر تعریف و تمجیدی ،مشکلی ،موردی، ایرادی ،سهل انگاری از این دکترا میدونید خواهشا برام بنوبسید اینجا 

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دخترااولم انصاری بودم خوب بود جهرمی میگن عالیه نمیدونم عالیدوستم اون موقع هاک. میرفتم بیمارستان بیمارانش خیلی تعریفشومیکردن

بچه هام تنها دلخوشی زندگیمن😍😍

من اینا رو میخواستم راجعشون بدونم

ویزیت تک نفره میکنه یا چند نفره؟ اجازه حضور همسر توو مطب و موقع ویزیت میدن ؟ زایمان در آب دارن ؟ اجازه حضور همسر موقع زایمان از ابتدا تا آخر میدن؟ زیر میزی چقدر میگرن؟فاکتور میدن بابت زیر میزی؟ دست به زایمان طبیعیشون چطور با بخیه یا بدون بخیه؟ سزارینشون چطوره و بخیه زدنشون؟ 

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏
من خودم دخترااولم انصاری بودم خوب بود جهرمی میگن عالیه نمیدونم عالیدوستم اون موقع هاک. میرفتم بیمارس ...

میشه بگی دقیقا چطور بود دکتر انصاری چون زایمان داشتی پیشش.مراقبت های بارداریش؟شماره همراهشو میده برا مواقع ضروری؟میذاره همسر موقع زایمان حضور داشته باشه؟ بعد زایمان میاد بالا سرت چک کنه بیمارو؟ سزارین انتخابی داره؟ دست به زایمانش چطوره برای طبیعی و برلی بخیه های سزارین؟

میشه بگی دقیقا چطور بود دکتر انصاری چون زایمان داشتی پیشش.مراقبت های بارداریش؟شماره همراهشو میده برا ...

عزیزم من برای مراقبت رفتم ک خوب بودمن طبیعی زایمان کردم زیرنظرماما. درکل اخلاقش خوب بوداون ایی ک سز بودن باردومشون بود میگفتن دستش خوب بوده دیگ بیشترازاین نمیدونم 

من اینا رو میخواستم راجعشون بدونم ویزیت تک نفره میکنه یا چند نفره؟ اجازه حضور همسر توو مطب و موقع و ...

تومطب ک بری پیشش تک نفره.. وباهمسرتونم میتونین برین ولی بیمارستان ن