من یه سال ونیمه که عقد کردم.همسرم کارمنده و من خودم دانشجوی پرستاری ام.از همون اول که عقد کردیم بعد از خرید جهزیه ای که به عهده ی شوهرم بود از همسرم خواستم که با الباقی پس انداز ماشین بگیرع که اونموقع بدون پول قرض کردن یا وام گرفتن و...میشد یه پراید مدل خوب خرید نه صفر.ولی مادر شوهرم و پدرشوهرم سخت مخالفت کردن گفتن اول تکلیف خونه مشخص شه بعد ماشین.منم گفتم گرون میشع نمیتونیم بخریم ولی انقدر رو مخ شوهرم کار کردن که از خرید ماشین صرفه نظر کرد.از اول عقد هم جز مشهد جایی دیگه ای نرفتیم که اونم از شهرمون دوساعت ببشتر فاصله نیست و تازه با اتوبوسم میریم .یه بار پدرشوهرم ماشین نداد که ما بریم خوش باشیم.خب بنده ی خدا تو که ماشین نمیدی بی خود میکنی مخالفت میکنی با ماشین گرفتن ما.الان اون پول خمینجوری تو حساب خوابیده و یه موتور هم نمیشه باهاش خرید.۱۲روزه از عروسیم میگذره....
مستقیما ازشون بخواید حالا که ماشینی نمیتونید جور کنید با ماشین خودشون برید قبلش کمک فکریشونو یاداور ...
میدونستن که قرار بود بریم مسافرت ولی به خاطر هزینش نرفتیم من به مادرشوهرم گفتم با ماشین شخصی بریم ارزونتر درمیاد.ولی به روی خودشون نباوردن که اره بیاین ماشینو وردارین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با این روحیه ی داغونم نمیتونم اصلا خونه رو اداره کنم.مدااام میخابم افسردگی گرفتم
والا منم همینطورم اما با خودخوری بدتر میشه که بهتر نمیشه
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
میدونستن که قرار بود بریم مسافرت ولی به خاطر هزینش نرفتیم من به مادرشوهرم گفتم با ماشین شخصی بریم ار ...
چرا منتظری به روی خودشون بیارن؟!!!
رک اونم ترجیحا به پدر شوهرت(چون خورده شیشش کمتره😐) بگو بابا ماشین که نذاشتین بخریم ۴روز ماشینتونو بدید ما کار داریم،سریعم بگو اگرم نمیدید مشکلی نداره۴-۵تومن میدیم با تور میریم😌