2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا نههه☹🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 21 پست
عزیزم ماه عسل اونقدرام مهم نیس ک بخاطرش اعصابتو خورد میکنی ولی درمورد ماشین حق با توئه. چون با پول ...

من با این روحیه ی داغونم نمیتونم اصلا خونه رو اداره کنم.مدااام میخابم افسردگی گرفتم

خوش اومدی آوای مامان😘😍
مستقیما ازشون بخواید حالا که ماشینی نمیتونید جور کنید با ماشین خودشون برید قبلش کمک فکریشونو یاداور ...

میدونستن که قرار بود بریم مسافرت ولی به خاطر هزینش نرفتیم من به مادرشوهرم گفتم با ماشین شخصی بریم ارزونتر درمیاد.ولی به روی خودشون نباوردن که اره بیاین ماشینو وردارین

خوش اومدی آوای مامان😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با این روحیه ی داغونم نمیتونم اصلا خونه رو اداره کنم.مدااام میخابم افسردگی گرفتم

والا منم همینطورم اما با خودخوری بدتر میشه که بهتر نمیشه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

وااااااات😳

۱۲روزه عروسی کردی اونوقت با این روحیه ی داااغونت؟! افسردگی؟!!!

خدا بخیر بگذرونه ۴سال دیگتونو.

تلقینه همش

پارک و بیرونو که ازتون نگرفتن

مگه ملت همه ماشین دارن و مسافرت میرن😩

اونم تو این اوضا

با این نوناشون😬

والا منم همینطورم اما با خودخوری بدتر میشه که بهتر نمیشه

نه بهترنمیشه..من از بیستم کلاسام شروع میشه و صبح تا شب دانشگاه و ..تا سره کوچمونم نمیتونم برم دیگه 😣

خوش اومدی آوای مامان😘😍
 وااااااات😳 ۱۲روزه عروسی کردی اونوقت با این روحیه ی داااغونت؟! افسردگی؟!!! خدا بخیر بگذرونه ...

خب عروسی درگیری ذهنی داره دیگه...بعدشم میگم قبل از عروسیمونم جایی نرفتیم..که دلم خوش باشه 

امشبم گفتم بریم پارک گفت زن که انقد دردری نمیشه 🙁منم شامشو درست کردم گرفتم خابیدم مثلا..

خوش اومدی آوای مامان😘😍
میدونستن که قرار بود بریم مسافرت ولی به خاطر هزینش نرفتیم من به مادرشوهرم گفتم با ماشین شخصی بریم ار ...

چرا منتظری به روی خودشون بیارن؟!!!

رک اونم ترجیحا به پدر شوهرت(چون خورده شیشش کمتره😐) بگو بابا ماشین که نذاشتین بخریم ۴روز ماشینتونو بدید ما کار داریم،سریعم بگو اگرم نمیدید مشکلی نداره۴-۵تومن میدیم با تور میریم😌

اگه نداد طلاق بگیر😐

والااا چیکارت کنم دیگه

پیشنهاددونیم خالی شد