2777
2789
عنوان

واکنش شما چطوره اینطور مواقع؟؟؟

243 بازدید | 29 پست

از اینکه یکی زیر گوشت حرف میزنه یه ریز .اونم حرفای تموم نشدنی و تکراری .بخدا حالت تهوع گرفتم من زیاد  از حرف زدن خوشم نمیاد مادر شوهرم منو کشت

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چي ميگه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

خواهرم مث رادیو پیام یه بند حرف میزنه😐 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف زدن حرفی رو صد بار تکرار کردن رو مخه😠

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

بابای من همش در حال انرژی منفی دادنه و غر زدن من سکوت میکنم و این گدش در اون دروازه و خودمو اذیت نمیکنم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

مثلا میریم تو گوشی الکی ی تماس میگیرم با یکی میگم ببخشید باید جواب بدم 

یا هی خودمو مشغول ی کاری میکنم ک بفهمه اهمیت نمیدم ب یکسری حرفاش

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
چي ميگه

یه سری وسایل گم کرده مرتب داره میگه اینجوری بوده دستم نیوده ندیدمش ماشالله خیلی پرحرفه همه ازش فرارن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.