2777
2789
چرا اینجوری میگی شاید یکی به مشکل خورده واسه ازدواج و ازدواجش گره خورده کاش بتونیم به هم دیگه دلگرمی ...

عزیزم من در حالت عادی گفتم ولی کسی ک مشکلی داره یا هر چیزی دیر نیست 

دیر بودن واسه کسی که منتظر یکی بهتر از قبلی بیاد سراغش

چرا اینجوری میگی شاید یکی به مشکل خورده واسه ازدواج و ازدواجش گره خورده کاش بتونیم به هم دیگه دلگرمی ...

عزیزم خب تو پرسیدی

اونم ازادانه نظرشو گفته

طعنه که نزده

میخای دروغ بگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه ترشیده.میخوای خودتو امیدوار کنی؟دیره برات دیر دختر که رسید به بیست باید براش گریست.وای بح ...

ترشیده نگین لفظ زشتیه من میخوام تا آخر عمر مجرد بمونم

حکایت عجیبی است رفتار ما آدمها خدا میبیند و فاش نمیکند مردم نمیبینند و فریاد میزنن

نه بابا دیر چیه 

تو فامیلای ما که فقط ازدواج بالای ۳۰ رو قبول دارن  

خوبه دیگه ادم مجردی شو بکنه بعد که مثلا درس شو تموم کرد هنری یاد گرفت سر کاری رفت یکم پخته شد بعدش ازدواج 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.