یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از پنجره خونمون نگا میکنم زنای آپارتمانمون جمع میشن توی فضا سبز رو ب روی خونه میحرفن ولی بعد از یه سال رابطه من باهاشون فقط به سلام کردن تو اسانسور محدوده...اونم اگه رو در رو شم
با اجازه استاتر خانوما برا سلامتی آدریان ختم صلوات گذاشتم بیاین سهمتونو بردارید انشالله خدا شفاش بده مادرش بی قراره،، ثواب داره بخدا،، دوتا تاپیک قبلمه،، همینجور کا دارید تو تاپیکا میچرخید یه تسبیح دست بگیرید صلواتم بفرستید تعدادشم به من بگی از 14000 تا کم کنم
واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))