2777
2789
عنوان

خداییش به این مردک چی باید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 39 پست
اصلا شما میتونی اون پول کثیف رو تو زندگیت خرج کنی؟

بیخیاااال پول کثیف چیه دل بنده خدا رو چرکین میکنی! الان مثلا یکی چاقو فروشه، بعد یه نفر چاقو خریده، رفته یکیو کشته، اون پولی که به چاقو فروش داده پول کثیفه؟؟

ایشون که سفارش عروسک جنسی نمیگیره اینجوری میگی! وظیفه شو انجام داده، اون طرف هر کار دلش میخواد با عروسک بکنه... به این بنده خدا چه ربطی داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیاااال پول کثیف چیه دل بنده خدا رو چرکین میکنی! الان مثلا یکی چاقو فروشه، بعد یه نفر چاقو خریده، ...

واقعا😐😐😐هنر هم جز مشاغل کثیف شد.

کاپوچینو هستم. بازگشت غرور آفرین به سایت،     
آدرس هنوز نداده میگه اول کاملش کن بعد.همسرمم گفت حالا که اینطوره کلا بلاکش کن.دوست داشتم یه حرف دندو ...

نه، حرفی نمیشه زد. فقط خیلی محترمانه و کوتاه بگو، شما نمونه کارهای منو دیده بودین و سفارش دادین، این چیزایی که میگین قابل اجرا نیست، آدرس بدین پست کنم، در غیر این صورت من دیگه پاسخگو نیستم.

اصلا شما میتونی اون پول کثیف رو تو زندگیت خرج کنی؟

عزیزم من هنرمندم پولم حلاله حالا اون میخواد با عروسکش هر غلطی بکنه به من ربطی نداره.من فقط میگم دوست دارم یه جوابی بهش بدم یکم به خودش بیاد همین

عزیزم من هنرمندم پولم حلاله حالا اون میخواد با عروسکش هر غلطی بکنه به من ربطی نداره.من فقط میگم دوست ...

بعدم شما متریال نصرف کردی.تایم گذاشتی.خسته شدی.پولشم برنگردون بهش.مگه علافشی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
کارهاتون رو دیدم قشنگ بود  اون عروسک خانم های محجبه که کک و مکی بود  زیبا بود  فق ...

عزیزم اون یه سبکه تو کار هرکسی بخواد سرشو متناسب در میارم.بازم مرسی از نظرتون