2777
2789

سلام،خواهر شوهرم الان هفته ي ٢١ هستش دو قلو.بنده خدا تا هفته ي ١٩ حالش خيلي عالي و خوب بود همه كاراشو ميكردو هيچي احساس نميكرد بعد كه براي غربالگري دومش رفت گفت دهانه رحمت دو سانت باز شده.كيسه آب اومده پايين

الان همش خوابيده خيلي نگرانه ميخواستم اينجا ازتون بپرسم اگر كسي تو اين شرايط بوده و به سلامتي زايمان كرده تجربشو بگه من بهش بگم آروم بشه،در ضمن بعضي وقتها لكه بيني حالت رگه هاي خون قاطي ترشحش هست.

هنوزم وقت داره واسه سرکلاژ،اما اگ کیسه آبش اومده پایین ریسکش بالاست ک بشه سرکلاژ کرد،موارد مشابه زیاد داشتیم،اگ بتونه تا هفته ۲۶ نگه داره بعد آمپول تشکیل ریه بزنه مطمئن باشه ک حتی اگ ب دنیا بیان سالمن،فقط بگو استراحت مطلق کنه و حموم نره

هنوزم وقت داره واسه سرکلاژ،اما اگ کیسه آبش اومده پایین ریسکش بالاست ک بشه سرکلاژ کرد،موارد مشابه زیا ...

منم سر کلاژ شدم امکان زایمان زود رس واقعا بچه از هفته ۲۶ میمونه ؟ این بهترین خبری هست ک خوندم واقعا ازت ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سر کلاژ شدم امکان زایمان زود رس واقعا بچه از هفته ۲۶ میمونه ؟ این بهترین خبری هست ک خوندم واقعا ...

آره عزیزم من رفتم بخش nicu اونجا پر از نوزادایی ک هفته ۲۶ ب دنیا میان،شما چند هفته هستی؟

آره عزیزم من رفتم بخش nicu اونجا پر از نوزادایی ک هفته ۲۶ ب دنیا میان،شما چند هفته هستی؟

من هفته ۲۴ هستم واستراحت مطلق وسرکلاژ هم شدم خیلی نگرانم ولی بااین حرف شما دلم اروم گرفت  انشالله خداوند برای همه خوبی برسونه وشما هم که دلم را اروم کردین دلتون را ارامش ببخشه.

من هفته ۲۴ هستم واستراحت مطلق وسرکلاژ هم شدم خیلی نگرانم ولی بااین حرف شما دلم اروم گرفت  انشال ...

قربونت عزیزم کاملا درکت میکنم شرایط مشابه شما رو داشتم مخصوصا تو هفته ۲۳ ک بودم همش خواب میدیدم در حال زایمانم،نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته شما سرکلاژ هم کردی خیالت راحت باشه من سرکلاژ نکردم همش استرس داشتم لکه بینی داشتم طول سرویکسم یک دفعه از ۳۷ شد ۳۲ و دکتر گفت احتمال زایمان زودرس داری بعد از ۸ سال هم با کلی دوا دکتر باردار شدم دیگ خودت متوجه هستی چقدر شرایطم سخته،اما خدا خواسته تا الان ک هفته ۳۰ هستم اتفاق بدی نیوفتاده تو هم خیالت راحت

ممنونم ازتون

ولي اين چون كيسه آبو گفتن خيلي پايينه سركلاژ نكردن 

حتي لباس پوشيد بره اتاق عمل معاينه اش كردن گفت سر يكي از بچه ها خيلي پايينه نميشه سركلاژ كرد

حالا هفته ي پيش كه سونو رفت گفتن بچه چرخيده سرش پايين نيست ولي دهانه رحمت يه كوچولو بازتر از قبل شده

نميدونم يعني با استراحت مطلق ميشه درست بشه ؟

[QUOTE=102811333]قربونت عزیزم کاملا درکت میکنم شرایط مشابه شما رو داشتم مخصوصا تو هفته ۲۳ ک بودم همش خواب میدیدم در ح ...[/QUOTE خیلی خیلی ممنونم بخدا بعد چندوقت امروز عمیق خوابیدم.منم بعد ۷ سالبا میکرو باردار شدم وبعد ۲ تاسقط که اونا هم با میکرو بود..خدا دلت راشاد کنه عزیزم وانشالله به سلامتی زایمان کنی ومامان بشی.منم را دعا کن.

ممنونم ازتون ولي اين چون كيسه آبو گفتن خيلي پايينه سركلاژ نكردن  حتي لباس پوشيد بره اتاق عمل ...

آره کیسه آب پایین باشه نمیشه سرکلاژ کرد اما با استراحت مطلق میشه خودشو ب هفته های بالا برسونه