2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنیا کو

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

خوب نیستن. لیانا بدک تیس. جانا دوس نداری؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
انشالله قسمت توام  بشه عزیزم

ممنون برام دعاکن

خدا ب هر کی نداره بده

خدایابه آبروی فاطمه ی زهرا دامن همه ی ما مامانای منتظر رو سبزکن...به حقه امام حسین قسمت میدم دیگاه انتظاربسه....آمین
لیانا..بانوی درخشان آوین...عشق رونیکا....روی نیک روشا.....چهره ی شاداب

وای آوین خوبهههه😍😍😍😍

عزیزم ریشه فارسی داره؟

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
کردیه عزیزم..چون منو شوهرم کردیم  ..گفتیم ریشه کردی پیدا کنیم بهتره

وای چرا اسمای کردی انقد قشنگن اخهههه😍😍😍😍😍😍😍😍

به سلامت نی نیتو بغل بگیری عزیزم💓

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
وای چرا اسمای کردی انقد قشنگن اخهههه😍😍😍😍😍😍😍😍 به سلامت نی نیتو بغل بگیری عزیزم💓

مرسی قربونت برم...هر دو خیلی اسم هیوارو دوس داشتیم..اما تو ثبت احوال ب اسم پسر ثبت شده