2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید برای چاق شدن چی بخوریم ک عوارض نداشته باشه .تو شیردهی خیلی وزن کم کردم

ذاتا مولتی ویتامین اشتها رو زیاد میکنه

حتما تو شیر دهی به خودت نرسیدی خوب نخوردی مثل خواهر من اونقد کم غذا خورد هیکلش داره خراب نیشه

ذاتا مولتی ویتامین اشتها رو زیاد میکنه حتما تو شیر دهی به خودت نرسیدی خوب نخوردی مثل خواهر من اونقد ...

ن والا اشتهام خوبه غذا خوب مبخورم ولی چاق نمیشم ویتامینم چندماه اول خوردم حالا دیگه نگرفتم هرکی میبینم میگه چرا اینقدر آب شدی من بچم ده ماهشه حداود ده ماه دیگه هم بایدبش شیر بدم نمیدونم چیکارکنم ی کم جون بگیرم

بچه هام نفس هامـــ♥

من خیلی لاغرم اشتهام خیییلییی کم شده بشدتتتتت کم شده

قدم۱۵۷

وزنم۴۱😐

رسما نی قلیون

کلا با ۳-۴قاشق غذا سیر میشم

چیکارکنم اشتهام زیادشه

اشتها اورای زیادی خوردم یبار شربت ویتامین ب کمپلمس خوردم اثر نداش

قرص سیپروهپتادین خوردم ۱ ماه اشتهام بازشد بعدش شدم عین اول

شیکوریدین،شربت باریج،پودر جوانه مالت،هرچی خوردم اشتهام بازنشد ک نشد چیکارکنم

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
تو دوران شیردهی چ مولتی ویتامینی خوبه

سلام دوست عزيز

با توجه به اينكه در دوران شيردهي هستيد يكسري ويتامين هايي موجودند دقيقا مختص اين زمان با عنوان ویتامین های مراقبتی زمان شیر دهی یا (Nursing Postnatal Vitamin) 

كه حاوي مقدار قابل توجهي ويتامين دي هستش كه براي اكثر خانوما ضروريه.

در كنار اين يك نظريه ي ديگه اي هم هست كه ميگه خانوماي شير ده به هيچ عنوان بدون مشورت با پزشك ماماشون سرخود ويتاميني رو مصرف نكنند. پيشنهاد من اينه چون اين دوران بسيار حساسه حتما با پزشكتون مشورت كنيد.

من اشتهام خیلی خوبه چیزاییم ک میخورم مقوی تو دوران شیردهیم چی بخورم چاق شم 45کیلوام مشکلیم ندارم میش ...

احتمالا سوخت و ساز بالايي داريد كه باوجود بارداري در حال حاضر ٤٥ كيلو هستيد و اين بنظر من خيلي خوبه.

ميخوايد چاق شيد يا ميخوايد قوي تر بشيد؟!

اين دو مجزا هستند.

ن والا اشتهام خوبه غذا خوب مبخورم ولی چاق نمیشم ویتامینم چندماه اول خوردم حالا دیگه نگرفتم هرکی میبی ...

حتما برو دکتر تغذیه مشاوره کن 

آزمایش تیروئید واست مینویسه که چرا با انیکه غذا خوب میخوری وزنت کم میشه

همانطور كه دوستمون هم گفتند بهتره در وهله ي اول آزمايش خون بديد كه احتمال زياد حتما انجام داديد كه مي فرماييد مشكلي نيست و اين خبر خيلي خوبيه.

دوست عزيز تلاشي براي چاق شدن نكنيد بلكه تلاش كنيد عضلاتتون رو قوي و كارامد كنيد.

مصرف گوشت و تخم مرغ و كربوهيدراتتون مناسب هستش؟

عاره تخم مرغ زیاد نمیخورم ولی کربوهیدراتو گوشت و... مناسبه کالری شماری هم میکنم همیشه از دو هزارتا بیشتر میشه 

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون