پرررستو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 847 عنوان بباین میخام عکس بذارم 197 بازدید | 11 پست دوستان عزیز ومحترم شرمنده گولتان زدم خاستم ببینم کی هاعکس دوست دالن گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم 1398/06/06 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرررستو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 847 اخه ملت الان خابن تومیخای گولشون بزنی گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
پرررستو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 847 بی ادبی 😐😅 مادرم میگه بچه هات بی ادبن تربیتشون نکردی منم میگم پس منم بی ادبم مادرم تربیتم نکرده نتیجه میگیرم من وتمام نسل اینده من بی ادب میشوند گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
پرررستو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 847 ببخشیدخاب بودی بیدارت کردم؟ گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
shagha_k عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 31036 ببخشیدخاب بودی بیدارت کردم؟ آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
mahiaaa عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 439 من یه تاپیکی باید بزنم بعد یه سال ولی موضوعی به ذهنم نمیرسه 🤔
پرررستو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 847 من یه تاپیکی باید بزنم بعد یه سال ولی موضوعی به ذهنم نمیرسه 🤔 اگه بچه داری راجع به مشکلات بچه هات صحبت کن.اکه مثل من شوهر پست فطرت داری که خدانکنه اینطورباشه راجع به دعواهات باشوهرت تاپیک بزن راهنمایی بزن اگه حوصله ات سررفته تاپیک بذار الکی ملت روسرکاربذارتایادبگیرن تادیروقت بیدارنمونن گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
پرررستو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 847 کاش مثه تاپیک تو بزنم کدوما؟خدانکنه تاپیکای من همش درده امشبم چون تصمیم قطعی واسه طلاق گرفتم خوشحالم اومدم سربه سرملت بذارم گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
mahiaaa عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 439 کدوما؟خدانکنه تاپیکای من همش درده امشبم چون تصمیم قطعی واسه طلاق گرفتم خوشحالم اومدم سربه سرملت بذار ... همون منطورم این تاپییکت بود