2777
2789
عنوان

رب گوجه فرنگي🍅🍅🍅

163 بازدید | 14 پست

خانمها کسي آب گوجه فرنگي و بيرون با دستگاه گرفته باهاش رب درست کنه ، مامانم فردا ميخواد اينکارو کنه ميگه نکنه تلخ شه يوقت ، لطفا اگه کسي تجربه ايي داره بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال همینکارو کردم ن تلخ نشد ولی ربش ب نظر من اون رنگ و کیفیتی ک باید داشته باشه نداشت البته باید ابشو بذاری یکم افتاب بخوره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

ای وای دهنمون سرویس شد از دماغمون در اومد ببین انگار رب میجوشه همینجوری میجوشه از ظرف میریزه بیرون داخل بطری ریختنی هم درشو باز کردنی منفجر میشه مثل اینکه یا بایپ گوجه شو بزاری چند روز بمونه ببری ابشو بگیری یا بعد اینکه ابشو گرفتی بزاری چند روز بمونه بعدا بزاری روی اجاق شاید اینجوری مثل مال ما نشه اخه ما همون رور که ابشو کرفتیم گذاشتیم بپزه

چون بين چند نفر بايد تقسيم شه بنده خدا ميترسه ربش تلخ و بد رنگ شه گفتم صبر کنه از بچه هاي ني ني سايت ...

من پارسال همین کارو کردم اصلا تلخ نشد خ هم خوب شد ،ولی شب تا صبح تو ظرف باید اب گوجه بمونه صبح درست کنید 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.