2777
2789
تا الان من کار سخت میشد عین غلام حاضر بودم ولی چون دختر مجردش تو خونه درس رو بهونه کرده بود من تنهای ...

عزیزم متاسفم بابت بیماریت .ولی نکن .بهونتم بزار به مریضیت .وقت کار و باروشون ادمو بخوان خیلی زور داره

بطور مثال مادرشوهرم هفته پیش ک دیدمنو متوجه شد باردارم خیلی زود میفهمه

و فهمیدک شنبه آزمایش دارم بخاطره بچه

از چهارشنبه ک دیدمش ی زنگ نزده بگ خودت ب درک بچه حالش خوبه یا ن؟ آزمایش دادی؟ دکتر رفتی؟

😶خداروشکر ک دورم ازشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا تو شهر غریب عمل کردم یبار فقط از سوپی که واسه خودش پخته بود برام آورد با اون حالم پاشدم غذا پختم یکبار نگفت بیام خونه خودت با وسایل خودت براتون غذا بپزم دخترشم که هیچ چپیده تو لونش درس کوفتی شو بهونه کرده .... میخوام به شوهرم بگم که یادش بمونه نوبت همه میشه ولی نمیدونم چطوری بگم که عصبی نشه و وکیل خانوادش نشه

عزیزم متاسفم بابت بیماریت .ولی نکن .بهونتم بزار به مریضیت .وقت کار و باروشون ادمو بخوان خیلی زور دار ...

ممنون ولی دیگه بخوامم نمیتونم کاری برا کسی کنم اینقد حمالیشون و کردم افتادم به روزی که کار خودمم نتونم بکنم خدا کنه سرشون بیاد

با اینکه سنت کمه اتفاقا خیلی دانایی متاسفم واسه سن دارای دور و اطرافت😂 چند سالته

شونزده پونزده ازدواج کردم

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨‍👩‍👦‍👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚
تا الان من کار سخت میشد عین غلام حاضر بودم ولی چون دختر مجردش تو خونه درس رو بهونه کرده بود من تنهای ...

خدا نکنه چرا مریض شدی

دختر قدر جونتو بدون ، انشالله به زودی خوب میشی ولی همین مریضی رو بهونه کن بگو به کارای خودم موندم کار خودمو بکنم شاهکار کردم وای دستم وای سرم

من اولا همش کارای مادرشو میکردم بعد زایمان گفتم وای کمرم وای سرگیجه وای پریود شدید شدم الان دیگه کار نمیکنم 

من وقتی میرم خونه مادر شوهرم دختراش هستن تا میتونم کاری نمیکنم

الان نگو ولی وقتی یه کاری داشتن و ازت خواستن که بری بگو نمیرم اگه شوهرت سوال کرد چرا نمیری اونموقع وقتشه که بگی بگو من عمل کردم و به کمک اجتیاج داشتم کی اومد بهم کمک کرد 

چی گفت مگه بهت که کار به اونجا کشید

شروع کرد به حرف زدن درمورد برادر هاش که برای مرگ عموشون رفتن اینو نبردن.. منم فقط داشتم گوش میدادم.. بعد گفت داداشم به من طعنه میزنه که پسرت از وقتی ازدواج کرده تو رو به گو.. ش نمیاره😐

به من طعنه عروس میزنه

سری پیش هم از دهن داداشش حرف زده بود درمورد من من هیچی نگفته بودم

حالا ماجرا چی بود

این تو فامیل و تو شهرمون با هیییچ کس خوب نیست حتی با مادرش

بعد واسه مرگ عموش نرفت

ما از آذربایجان غربی رفتیم شهرمون که 1500 کیلومتر فاصله داره تا تو مراسمشون باشیم! 

خونه ی اونا هم رفتیم که با ما بیاد ولی نیومد! 

(ما دوتا بچه داریم جا نداریم کس دیگه ای رو با خودمون ببریم)

مادرشوهرمم بدجنسه قبلا باهاشون قطع رابطه بودم خیلی بلا سرم آورده خود همسرم دوست نداره باهامون جایی بیاد یا ما با اونا جایی بریم

من بعد دنیا اومدن دخترم کوتاه اومدم به همسرم  گفتم میام اوناهم حق دارن نوه شون رو ببینن شاید درست شده باشن ولی اشتباه فکر میکردم! 

خلاصه از زبون برادرش گفت و شروع کرد به توهین به من که تو نمیذاری پسرم مارو جایی ببره! 

حالا خودش دوتا پسر مجرد تو خونه داره شوهر داره.. ماشین داره! 

منم گفتم زنعمو بس کن حرفی داری من و تنها گیر نیار بذار همسرم بیاد بعد بگو

ولی اهمیت نداد منم با بچه هام رفتم تو اتاق تا همسرم اومد

دعوای بدی هم بینشون بپا شد😔

مادرشوهرم خیلی بی شرفه

درحدی که بقیه ازش دل خوشی ندارن به مادرش هم گفتن دخترت به تهران خیلی کار ها میکنه همه رو آزار میده

مادرش گفته من دختری به تهران ندارم😔😣

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
الان نگو ولی وقتی یه کاری داشتن و ازت خواستن که بری بگو نمیرم اگه شوهرت سوال کرد چرا نمیری اونموقع و ...

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست .غصه نخور و خودتو سر زنش نکن تو تا الان براشون خوب بودی قدرتو ندونستن .از این به بعد رویت رو عوض کن 

دیسک کمر گرفتم و جراحی کردم متاسفانه پلاتین گذاشتم... الان که دارم باهاتون حرف میزنم دارم گریه میکنم ...

عیب نداره ایشالا از اولشم بهتر میشی خواهر منم پلاتین گذاشته

ولی مواظب خودت باش نباید دیگه کارای سنگین کنی مخصوصا کار اینو اونو 

چرا خانوادت نیومدن بهت برسن

الان نگو ولی وقتی یه کاری داشتن و ازت خواستن که بری بگو نمیرم اگه شوهرت سوال کرد چرا نمیری اونموقع و ...

شوهرم خیلی اخلاق بدی داری... فوری میخواد بگه میکوبی سرم و فلان ... بد بختیه من همینه اگه شوهرم فهم داشت همون اول که ازم بیگاری میکشیدن یه کلام میگفت خودتونم یه کمکی بدین... بخدا بچه تو شکمم حیاط و پارکینگ به چه بزرگی میشستم آخر مستاجرمون دلش به حالم سوخت و نمیذاشت خاک تو سرم خاک