2777
2789

اصلا نمیتونم باهاشون گرم بگیرم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

در کمال صمیمیت 

از اون وقتی که باهاشون صمیمی شدم خیلی اوضاع بهتر شد قبلش خیلی تنش داشتم و خودم همش با خودم درگیر بودم همش سر حرف ها و کارهاشون ناراحت میشدم الان که باهاشون صمیمی شدم خیلی همه چی بهتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که من با فاصله یه طبقه باهاشون هستم و یه شوهر دارم که در موارد خانوادش اصلا با من نیست حتی با ...

همشون طرف خونوادشونو به ما نمیدن حتی اگه بدونن رفتارشون درست نبوده .توی یه ساختمون باشی رفت و امدت رو کم کم ،کم کن جوری که متوجه نشن .بعد هم وقتی بی احترامی کردن جوابشونو نده ساکت میشن .انگاری داره به دیوار میگه

من تا الان اشتباه رفتار میکردم محبتای بیجا خودمونی شدن های بی دلیل شوخی های الکی ولی چند وقته عوض شدم و خیلی راضی ام ، اول که وارد میشم سلام و احوالپرسی گرم خیلی کم و معقول کمک میکنم در حد شستن ظرفا و چیدن سفره اگر سوالی بپرسن سطحی نه با جزئیات و کامل جواب میدم از راز خانوادم هیچی نمیگم نه اخم میکنم نه سرخوش بازی درمیارم یه لبخند ملیح هر از چندی تحویلشون میدم دوباره اومدنی یه تشکر و خداحافظی گرم 

همیشه خونشون رفتنی تیپ میزنم هم خودم هم بچم 

تا الان با پدرشو برادرش خیلی خودمونی بودم اجازه میدادن هرچی میخوان بارم کنم تصمیم دارم با اون دوتا هم جدی بشم

میخوام یادم بدین چطور مثل خودشون نه بگم ... چطور روزای بد منو تنها گذاشتن منم تنعاشون بذارم میخوام وقتی پر رو بازی در میارن منم عین خودشون باشم... چون تججربم ثابت کرده وقتی به شوهرم میگم عصبی میشه و نمیتونه حل کنه مشکلو چون خانوادشو نمیتونه پیش من بگه تو حق داری 

من زیاد باهاشون گرم نمیگیرم هرچیزیم براشون تعریف نمیکنم ب نظرم دوریو دوستی البته همه میگن ب خاطر سن ...

با اینکه سنت کمه اتفاقا خیلی دانایی متاسفم واسه سن دارای دور و اطرافت😂 چند سالته

تا الان من کار سخت میشد عین غلام حاضر بودم ولی چون دختر مجردش تو خونه درس رو بهونه کرده بود من تنهایی انجام میدادم تا پله هاشون دستمال میکشیدم...ولی اونا چی هیچ وقت کنارم نبودن هیچ وقت... الانم افتادم تو بستر بیماری تنهای تنهام