2777
2789
عنوان

اگر مردوازخونه بیرون کنی

242 بازدید | 17 پست

خونه هم مال خودت باشه بگی برودنبال زندگیت 

طلاق هم نخوا ی  

بابچه هات بدون طلاق گرفتن ازش زندگی کنی 

بره وسایلوازطریق دادگاه بخواد

وسایل ومیدن به اون ؟

نمیگن زن وبچت وسایل لازم دارن واس زندگی ؟بروخودت بخر؟

اگه مال خودش باشه ازت میگیرن

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پا برگه ی اساس جهیزیه بنویسن همش مال عروس خانمه همش مال زن میشه دیگه ،اما اگر نه قانونا نصف نصف

عزیزم ننوشتم جهیزیه وسایلوخودش خریده جهیزیه من بیست وپنج سال پیش بوده وخوردشده رفته

اگه جهاز تو باشه فکر نکنم بهش بدن هر ماه هم نفقه باید بده ولی فکر کنم به جرم عدم تمکین ازت میتونه ش ...

من ت.خونم نشستم عزیزم اونه که گذاشته رفته یک کلمه گففتم اونم رفت 

عزیزم ننوشتم جهیزیه وسایلوخودش خریده جهیزیه من بیست وپنج سال پیش بوده وخوردشده رفته

اگه بتونه ثابت کنه همرو خودش خریده میتونه ببره اما اگر نه نه نصف نصف میشه عزیزم..

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
اگه بتونه ثابت کنه همرو خودش خریده میتونه ببره اما اگر نه نه نصف نصف میشه عزیزم..

اخه این مال وقتیه ک طلاق بخوای من بهش گفتم بروزن بگیر زندگی درست کن واسه خودت .جدانشدم ک وسایلو بدن بهش .