2777
2789

من مشهدیم 

بفرمایید

یکی هست ک دنیامه اما نیست ... کاربری در حال ترکیدن ... مواظب خودت باش ... دلم برات تنگ میشه.... مواظب خودتون باشد .... مراقب دل دیگرانم باشید... دلیل رفتنمم درس و کارمه😐😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شماره ۱۱۸ استان خراسانه

۰۵۱۳۳۳۳۳۳۳۳

یکی هست ک دنیامه اما نیست ... کاربری در حال ترکیدن ... مواظب خودت باش ... دلم برات تنگ میشه.... مواظب خودتون باشد .... مراقب دل دیگرانم باشید... دلیل رفتنمم درس و کارمه😐😑

دو تا امتحان دارم ک باید تو شهریور بدم اخه میگن اگه بمونه دی نظام عوض میشه باید نظام جدید امتحان بدم نمیدونم چندشنبه برم تو چه ساعتی ک باز باشه پرونده مو بگیرم

با گوشی خودم میشه زنگ بزنم 

۰۵۱۱۱۸

دو تا امتحان دارم ک باید تو شهریور بدم اخه میگن اگه بمونه دی نظام عوض میشه باید نظام جدید امتحان بدم ...

تابستون مدارس روزهای دوشنبه وچهارشنبه بازه

الانم که موقع امتحانات شهریوره هر روز بازن