2777
2789

من توخونمم سرزندگیمم خونمم مال خودمه شوهرم خیانت کردچندباراخرش بیرونش کردم الان من نشستم خونم باسه تابچم دارم زندگی میکنم تقاضای طلاق هم فعلا نکردم دست نگه داشتم .رفته درخواست وسایل منزل کرده باتوجه به اینکه من تقاضای طلاق ندادم ووظیفشه وسایل زندگی تامین کنه برام ایا میدن بهش وسایلو ؟ یه سوالمم این بود واسه استردادوسایل منزل باید پول واریزکنه ؟مثلا من مهریموک خواستم سه تومن پول تمبرش شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم وسایلایی که خریدن اگه فاکتورشو داشته باشن می تونن بگیرن

این یه قانون جدیده آقایون می تونن وسایلایی که خریدنو بگیرن 

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
بله عزیزم وسایلایی که خریدن اگه فاکتورشو داشته باشن می تونن بگیرن این یه قانون جدیده آقایون می تونن ...

وااا من تقا۱ای طلاق ندادم گفتم بروپی زندگیت من سرخونه زندگیمم زنشم 

وااا من تقا۱ای طلاق ندادم گفتم بروپی زندگیت من سرخونه زندگیمم زنشم 

می دونم، ولی بازم می تونن شاید رفتن گفتن منو انداخته بیرون منم وسایلامو می خوام

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
اون مال بعدطلاقه هاااااا 

نه عزیزم چون برادرم این کارو کرده می دونم 

قبل طلاق وسایلارو گرفتن از زنش 

و پولم واریز نمی کنه برا وسایلا

مطمئنی  پول واریزنمیکنن ؟شایداین تامین خواسته داده باشه ها اخه یکی میگفت شوهرت میگفت پنج تومن گفتن واریزکنم واس گرفتن وسایل

مطمئنی  پول واریزنمیکنن ؟شایداین تامین خواسته داده باشه ها اخه یکی میگفت شوهرت میگفت پنج تومن گ ...

نه اونا حرفه پول واریز نمی شه خیلی کم در حد صد تومنی