2777
2789
عنوان

هماتوم

296 بازدید | 20 پست

سلام دوستان عزیزم ممنون میشپ راهنماییم کنین.

دیشب بر اثر لکه بینی تقریبا شدید رفتم بیمارستان و بعد از یک سونو اورژانسی تشخیص یه هماتوم بسیار کوچیک رودادن.دکترسونو هم گفت اطراف ساک چند تیکه خون میبینم...

شیاف پروژسترون مصرف میکنم شبی یکی.توروخدا راهنماییم کنین.چکارکنم خطرناک نیس؟

خدا جون لطفا لطفااا کوچولومو حفظ کن برام.به دست تو سپردمش😘😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهرم دوقلو بارداراونم هماتوم داره خواهرم خونریزی خیلی شدید لخته های بزرگ خون داشت دکتر گف باید ...

اخی...خدا کنه زود خوب بشه واقعا شرایط سختیه من الان همش خوابیدم فقط برای دستشویی پامیشم

همون پروژسترون استفاده کن رفع میشه. اگه جفت درگیر نیست و پایین نیست استراحت هم‌نمیخواد

نوشته یه هماتوم بسیار کوچیک فک کنم اطراف ساکه

هفته ۶ تشخیص داده شد  و هفته ۱۲ رفع شده بود

برام دعا کن اجی منم الان ۷ هستم دعا کن برا ان تی برم رفع بشه یا خدا

برام دعا کن اجی منم الان ۷ هستم دعا کن برا ان تی برم رفع بشه یا خدا

میشه ان شاءالله خیالت راحت 

فقط استراحت کن زیاد 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
خب پس مهم نیس همون پروژسترون بخور تا یه مدت لکه میبینی تا تموم بشه. مال من بزرگتر از دو سانت بود یه ...

مامان نینی خدا خیرت بده اخه این بچه واقعا واقعا به سختی گیرم اومد و هدیه خداس خیلی نگران بودم خدا هدیه ایی ک داده رو برام حفظ کنه

منم هفته ۱۱ هماتوم ۷سانتی پشت جنین داشتم که بااستراحت مطلق جذب شد ۱۵ تا هم سیکلوژست زدم

برا من ۱۰تا تجویز کرده اجی ایکاش مال منم دفع شه به امید خدا.لکه بینی داشتی؟

برا من ۱۰تا تجویز کرده اجی ایکاش مال منم دفع شه به امید خدا.لکه بینی داشتی؟

نه فقط دلدردای پریودی داشتم کمر دردشدید داشتم  مال من خونریزی داخلی بود .ایشالا اون خونه جذب شه که انقد استرس نگیری اخه ادم خون دیدنی بدترمیترسه  ایشالا بارداری راحتی داشته باشی