2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
حال این روزای منم همینه تحوه استفراغ یه سقط داشتم قبلا ترسم واسه همینه  هیچیم نمیتونم بخورم ولی ...

الهی امین از استفراغ متنفرم وقتی دمیترون میخوردم حالم خیلی خوب بود از وقتی دکترم قط کرد دوباره وضعیت برگشته اولش خیلی حالم بده خواب ندارم😢

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
الهی امین از استفراغ متنفرم وقتی دمیترون میخوردم حالم خیلی خوب بود از وقتی دکترم قط کرد دوباره وضعیت ...

منم میخورم واسه چی قطع کرد الان چند هفته ای؟

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخورم واسه چی قطع کرد الان چند هفته ای؟

الان 3ماه و دوهفتمه دکترم گفت خیلی قوی نباید بخوری برای بچه خوب نیست گفت فقط تو هفته یکی دوبار میتونی بخوری.

الان 3ماه و دوهفتمه دکترم گفت خیلی قوی نباید بخوری برای بچه خوب نیست گفت فقط تو هفته یکی دوبار میتون ...

آهان ایشالا بهتر بشی عزیزم التماس دعا

الان 3ماه و دوهفتمه دکترم گفت خیلی قوی نباید بخوری برای بچه خوب نیست گفت فقط تو هفته یکی دوبار میتون ...

عزیزم من دمیترونو هرروزامپولشومیزدم ک فقط نفس بکشم تا ۱۶.۱۷😕ازبس خون بالامیاوردم ۱۴کیلوکم کردم

کاربری قبلم ترکید بخاطردشمنام 😕واینکه چراگفتم بعضیاتوسایت هرز نپرن وحرفای جنسی نزنن
عزیزم من دمیترونو هرروزامپولشومیزدم ک فقط نفس بکشم تا ۱۶.۱۷😕ازبس خون بالامیاوردم ۱۴کیلوکم کردم

نمیدونم پنجشنبه میخوام برم پیشش بگم چیکار کنم حالم خوب بشه.

عزیزم هیچی منوخوب نمیکرد خون گریه میکردم هنوزم هیچی نمیخورم حتی نصف اشتهای قبلوندارم من اب خالی روبالامیاوردم ولی بازم اب میخوردم ابوهرجورشده بخوربدنت کم اب نش نگران بچه نباش‌هیچی هم نخوری ازبدنت تغذیه میکنه من هیچی هیچی نمیخوردم ازضعف .تهوع میلرزیدم بد ازخون بالااوردن اصن ازجام نمیتونستم پاشم توی اتاق بودم بدون نور بدون غذا روزاشب بالامیاوردم باامپول دمیترون یکم اروم بودم میخوابیدم خلاصه میگذره بری تو ۱۶بهترمیشی انشالله 

کاربری قبلم ترکید بخاطردشمنام 😕واینکه چراگفتم بعضیاتوسایت هرز نپرن وحرفای جنسی نزنن
عزیزم هیچی منوخوب نمیکرد خون گریه میکردم هنوزم هیچی نمیخورم حتی نصف اشتهای قبلوندارم من اب خالی روبا ...

انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه ولی اب رو میخورم هرطور شده.

ازدکترت بخاه بهت امپول دمیترون بده من اوایل دمیترون وویتامین ب شیش  روباهم میزدم تازه بد دوازده هفته دمیترون بعدش کردم ی روز درمیون بعد ۱۵هفته کردم دوسه روزدرمیون بدش دیگ هی کم کردم تاقطع کردم من توبیمارستان خیلیارودیدم مث من هروزامپول میزدن یایکی ازمن بذتر هر۱۲ساعت ویکی همینجا تو۲۱هفته اینابود هرروزمیزدهنوزم دکترش قطع .کم نکرده بود

من بستریم شدم تیروییدم پرکارشد ازشدت تهوع واستفراغ....وخیلییی مشکلات دیگ الانم جفتم یکم خون داره داخلش فقط دعام کن😔😪

عزیزم شما سقط کرده بودی بعد سقطت چه ازمایشایی دادی؟؟

چند وقت بعدش اقدام کردی  و باردار شدی؟

چون خودمم سقط داشتم میپرسم😢

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
عزیزم شما سقط کرده بودی بعد سقطت چه ازمایشایی دادی؟؟ چند وقت بعدش اقدام کردی  و باردار شدی؟ چ ...

عزیزم سلام من بهمن سال ۹۷ دوقلو سقط کردم  تا۴ماه اقدام‌نکردم وفقط فولیک اسید هروز خوردم و گرمیجات و چیزای مقوی خوردم رفتم دکتر سونو واژینال کردم علت سقطمم گفت معلوم نیست وبعد ماه بعدش باردار شدم وحالام خداروشکر پسر کوچولوم کنارم خوابیده شمام نگران نباش منم روزای خیلی سختو بارداریه خیلی سخت و پر استرسیو گذروندم ولی لطف خدا تموم شد شمام نگران نباش فقط به خودت برس عزیزم‌وهمچنین شوهرت حواستم به روزای تخمک گذاریت باشه سقط یه چیز کاملااا طبیعیه خیلیا سقط میکنن اکثرا هم هیچ مشکلی نداشتن وندارن اصلا نترس توکلت بخدا باشه گلم

عزیزم سلام من بهمن سال ۹۷ دوقلو سقط کردم  تا۴ماه اقدام‌نکردم وفقط فولیک اسید هروز خوردم و گرمیج ...

مرسییی عزیزدلم خداخیرت بده و گل پسرتو برات نگه داره عشقم😍😍برا منم دعا کن فداتشم

مرسییی عزیزدلم خداخیرت بده و گل پسرتو برات نگه داره عشقم😍😍برا منم دعا کن فداتشم

قربونت گلم سلامت باشی استرس اصلا نداشته باش خیالت راحت باش بسپر به خدا اگه اون نخواد برگ از درخت نمیوفته ایشالا خدا هرچه زودتر یه نی نی ناز سالم وصالح خوشگل توپولی بهت بده😍😘

قربونت گلم سلامت باشی استرس اصلا نداشته باش خیالت راحت باش بسپر به خدا اگه اون نخواد برگ از درخت نمی ...

اره گلم قبلا خیلی گریه میکردم اما الان توکلم ب خداس 

مرسی از دعای قشنگت عزیزدل😍