2777
2789

سلام

من ۲۰ ماهه منتظرم

این ماه هاش ام جی و هاش سی جی و لتروزول مصرف کردم

۳ تا فولیکول ۱۴ و ۱۷ و ۲۱ هم داشتم وقتی آمپول آزاد سازی زدم

الانم دارم شیاف پروژسترون مصرف میکنم

۱۷ شهریور تولدمه و روز موعد پریودمه

دعا کنید برام خدا دلم رو شاد کنه

عکس رنگی هم ماه پیش انداختم همه چیم خوبه

شوهرمم هیچ مشکلی نداره

یه پسر ۵ ساله هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ...

سر اون پسرتم طول کشید تا باردار بشی؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
سلام ... سر اون پسرتم طول کشید تا باردار بشی؟

به نظر خودم خیلی طول کشید، ۶ ماه

ناامید شده بودم

ولی الان بعد از ۲۰ ماه تازه فهمیدم طول کشیدن یعنی چی

مخصوصا که هیچ مشکلی نداشته باشی

به نظر خودم خیلی طول کشید، ۶ ماه ناامید شده بودم ولی الان بعد از ۲۰ ماه تازه فهمیدم طول کشیدن یعنی ...

العی زودتر باردار بشی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
عزیزم منم یه پسر چهار ساله و نیمه دارم نه ماه اقدام کردم واسه دومی ولی فهمیدیم شوهرم مشکل داره اسپرم ...

چه جالب

پسر منم ۴ سال و ۱۰ ماهشه

چه درمانی برای شوهرت استفاده میکنید

خودت هیچ مشکلی نداری؟