2777
2789
عنوان

مامانهای باردار بیاید

771 بازدید | 37 پست

شما تا حالا چه آزمایشهایی دادید؟

من فقط هفته ۱۲ ازمایش غربالگری دادم الانم ۲۰ هفتمه همه میگن چرا تاحالا دکترت ازمایش ننوشته برات خاستم بدونم دکترم کم کاری کرده بگم بنویسه 

البته من ازمایشهای قبل بارداری رفتم اونها تو پروندم نوشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا ازمایش بارداری دادم یه چکاپ یه ازمایش غربالگری ۱۳شهریور هم یه ازمایش دیگه دارم

چکاب کی انجام دادین؟هفته چند؟ قبل بارداری هم چکاب رفته بودی؟

به من همه میگن باید یه چکاب کامل مینوشت تورو

تو چکابت میزان ویتامین و کلسیم بدنت هم بررسی شده؟

من ده هفتمه ‌.قبل بارداری چکاپ کااامل رفتتم خون ادرار پی پی .ازمایشای هورمونی و اینا .

بعد بارداری ی سونو رفتم ی از بتا .ی از ویتامین د .هفته بعد میرم غربالگری 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

من قبل بارداری ازمایش نرفتم یبار اقدام کردم باردار شدم.بعد ماه اول ک رفتم ازمایشات بارداری چک اپ کامل داد ک همه چی اوکی بود جز کلسیم.بعدش غربالگری هفته ۱۲ را رفتم بعد غربالگری هفته ۱۷ رفتم و الانم هفته ۲۳ هستم ک گفته اخر شهریور برم برای قند مخفی همین.ولی زمدادلشم داعم داره ازمایش میده و واقعن نمیدونم چیه اون ازمایشات.خودشم نمیگه

چکاب کی انجام دادین؟هفته چند؟ قبل بارداری هم چکاب رفته بودی؟ به من همه میگن باید یه چکاب کامل مینوش ...

دقیق یادم نیست چند هفته بودم ولی اوایل بارداریم بود

قبل بارداریم مرداد پارسال چکاپ داده بودم دکترم گفت خیلی گذشته ازش دوباره ازمایش بده

ولی اگه چندماه قبل باردارشدنت چکاپ دادی دیگه لازم نیست تو بارداری هم بدی

اره باید حتما برم عضو نشدم هنوز

من با اینکه چهار هفتمه امروز رفتم گفتن باید روزای فرد بیای

حتمن برو رایگان چکت میکنن هم فشارتو هم وزنتو داروهم رایگان میدن بهت و کلی خدمات دیگ

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰