2777
2789
عنوان

خانم های باردار کمک

73 بازدید | 12 پست

خانوما من هفته ی بیست و دوم بارداریم هستم. تا سه روز پیش اصلا علایمی از ویار و اینا نداشتم و شکر خدا راحت بودم. ولی الان سه روزه سرگیجه امانم رو بریده. در حالت نشسته و ایستاده و خوابیده سرگیجه ی وحشتناک دارم. خیلی خیلی داره آزارم میده. دچار افت اهن هم شدم. اگه راهکاری چیزی بلدین راهنمایی کنین ممنون میشم

منم بودم اینجوری هزارتا مولتی ویتامین و اهن اینا مصرف کردم الان خداروشکررخوبم

منم ویتامین و زینک و این چیزا از همون ماه های اول استفاده میکردم ولی قرص اهن ندادن بهم

گفتن که باعث یبوست میشه

بیش از حد حالم بده

از اهمین امروز اگر شروع کنم اهن رو، تقریبا چند وقتا خوب میشم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ویتامین و زینک و این چیزا از همون ماه های اول استفاده میکردم ولی قرص اهن ندادن بهم گفتن که باعث ...

بخور دو سه روز بهتر میشی. 

وا مگ میشه بگن چون یبوست میگیری نخور😑

دکترتو حتما عوض کن اگ این حرفو زده

اهن برای رشد بچه و خودت ضروری ترین چیزه 

بخور دو سه روز بهتر میشی.  وا مگ میشه بگن چون یبوست میگیری نخور😑 دکترتو حتما عوض کن اگ این ح ...

متاسفانه اینجا تا نمیری بهت چیزی نمیدن. به هیچ عنوان. فقط میگن اب بخور مایعات بخور.

از عفونت تا سر حد مرگ بری چرک خشک کن هم نمیدن حتی.

الانم به من تا دیروز دکترم هیچی تجویز نکرده هیچی تازه میگه که واس اهن قرص نخور، یه سری ابمیوه ها هست از اونا بخور.

و من واقعا خودم دارم حس میکنم که چقدر دارم ازیت میشم

کجایی؟وای من 10تا قرص تقویتی و اینا دارم. ب فکر بچت باش خب

ما المان هستیم

دیروز که دکتر بودم همه چیز خداروشکر عادیه و نرمال. رشدش خوبه ولی خودم تو این سه روز نصفه جون شدم. دکتر میگفت نرماله بخاطر گرمای هواست.

ولی الان بعد از کلاس فولیک اسید میخرم حتما

ما المان هستیم دیروز که دکتر بودم همه چیز خداروشکر عادیه و نرمال. رشدش خوبه ولی خودم تو این سه روز ...

حالا یا دکترای ایران خیلی ب فکر ادم هستن🤣یا دکترای المان واسشون مهم نیست. 

چون تو ایران الان اکثرا کلی مکمل و ویتامین و این چیزا مصرف میکنن تو بارداری عزیزم 

البته دکتر منم امریکا تحصیل کرده و چند ماه یبار هم میره اونجا

این فقط نصفشه جدیدا ی مگنافورت و ویتامین دی 2000 با شیاف هم اضاف شده😑😑😑😑

مرسی از جواب کاملت. حتما امروز خودم میرم برای خریدشون

البته یه قرصی به اسم femmy baby استفاده میکنم که واسهرروزم دوتا قرص هستش، اونم ویتامین و قرص ماهی. اهن نداشتم اصلا تا حالا

حالا یا دکترای ایران خیلی ب فکر ادم هستن🤣یا دکترای المان واسشون مهم نیست.  چون تو ایران الان ...

اصلا نه فقط برای بارداری، که کلا مادرم برای ما انواع مسکن و چرک خشک کن میفرسته. چون تحت هیچ شرایطی تجویز نمیکنن بخصوص انتی بیوتیک رو.

تازه اومده بودم اینجا ده هفته از چرک و عفونت گوشم گریه میکردم شب و روز و فقط میگفتن نرماله، اب بخور اب بخور

تا وقتی اموکسی سیلین از ایران رسید واسم

اصلا نه فقط برای بارداری، که کلا مادرم برای ما انواع مسکن و چرک خشک کن میفرسته. چون تحت هیچ شرایطی ت ...

ای بابا اینجوری ک خیلی بده. انشاالله هرجا هستین تنتون سالم باشه❤️😍نیازی ب دوا و دارو نداشته باشین