2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 58 پست
الهی بگردم  جوجو داره میااااد 😍😍😍😍😍😍

مریم از خدا میخوام هیچ بنده ای ارزو به دل نمونه.خیلی سخته من تو این یه سال کلی اذیت شدم طفلی اونایی که چندساله منتظرن

دیدی چی شد هفته دیگ میخواستم برم موهامو هایلایت کنم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
زهرا حتما به پیمان بگو برات بادوم بخره  با پوست  آجیل بدون نمک  اینا رو بخور  ...

چشم خواهر جان 

بعد سونوی2ماهگی فقط به خانواده خودم میگم

.پدرشوهرم چشمش شوره پیمان میگه نمیخواد به اونا بگی اصلا

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریم از خدا میخوام هیچ بنده ای ارزو به دل نمونه.خیلی سخته من تو این یه سال کلی اذیت شدم طفلی اونایی ...

زهرا نری سمت رنگ و اینا ...

فردا برو ازمایش بتا ...

البته کاش امروز میرفتی ...همین از امشبم پروژسترون میزاشتی ...

ببین چی میشه به منم بگو 

من برم وقت دکتر دارم چهار ...

عزیزدلم بازم تبریک 

میبوسمت ...فدات شم ....

😍🤗😚😙

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
چشم خواهر جان  بعد سونوی2ماهگی فقط به خانواده خودم میگم .پدرشوهرم چشمش شوره پیمان میگه نمیخوا ...

خدا نکشتت 😂😂😂😂😂

قه قهه زدم رضا پرید دو متر 😂😂😂😂

میگه خدایا زن من خل شده  😂

منم پیش پیش کردم خوابید باز ..‌😂😂

برم دیرم شد 😍میام باز گپ میزنیم

ولی تو زیاد نیا نت بزار جاش حسابی سفت بشه ...گوشی رو باید ده متر از خودت دور بزاری امواج داره ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
زهرا نری سمت رنگ و اینا ... فردا برو ازمایش بتا ... البته کاش امروز میرفتی ...همین از امشبم پروژست ...

نه بابا ضرر داره.انشالله قبل از زایمانم میرم

اخه آزمایشگاه بغل خونه مامانمه فردا میرم اونجا که شبم پیمان بیاد اونجا.برو عزیزم بسلامت

ممنون😘😘

نه بابا ضرر داره.انشالله قبل از زایمانم میرم اخه آزمایشگاه بغل خونه مامانمه فردا میرم اونجا که شبم ...

😍🤗😚😙😘😗

باردار بودی؟؟ خوش به حالت... حااالم بهم میخوره انقد جواب بیبی چک و ازمایش منفی گرفتم... دارم دق میک ...

اره عزیزم ولی تو5هفته سقط شد

بسپر به خدا

تا الانم به کسی جز خدا نسپرده بودم، نابود شدم خیلی داغونم حالم خیلی خرابه دعام کن

چند وقته تو اقدامی؟

هش ماه

عزیزم من2ساله تو اقدامم 2تا هم سقط داشتم

تا1سال طبیعی باردار نشدن.دور از جونت خیلیا چندساله چشم انتظارن.الکی به خودت استرس نده بزن به فاز بیخیالی

عزیزم من2ساله تو اقدامم 2تا هم سقط داشتم تا1سال طبیعی باردار نشدن.دور از جونت خیلیا چندساله چشم انت ...

ولی خب شما اقلا خیالت راحته باردار میشی، دفعه بعد که به زودی ان شاالله باردار شدی، اولا حتما پیش حاذق ترین دکترها برو، دوما خودت به خودت استراحت مطلق بده! فعالیت ، حتی کمترین فعالیت تو سه ماه اول سقط میاره...