2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 58 پست
یعنی ماه قبل که آمپول زدین پریود شدین یا نه هنوز؟

نه پری نشدم امروز موعدم بود.بعد از امپول افتادم خونریزی.هنوزم خونریزی دارم.1درصدم احتمال نمیدادم که مثبت بشه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
نه پری نشدم امروز موعدم بود.بعد از امپول افتادم خونریزی.هنوزم خونریزی دارم.1درصدم احتمال نمیدادم که ...

چرا به خونریزی افتادی؟

منم روز یکشنبه صبح تزریق کردم و اینجا دیده بودم که میگفتن بعد ۳۶ساعت درد تخمدان گرفتن ولی من اینجوری نشدم،شما بعد تزریق آمپول درد تخمدان نداشتی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چکت چه مارکی بوده؟من مدیکور زدم تاخالا سابقه نداشته بود برام مثبت کاذب دربیاد اگه شماهم ...

منم تاحالا مثبت کاذب نداشتم.همیشه مدیکور زدم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
چرا به خونریزی افتادی؟ منم روز یکشنبه صبح تزریق کردم و اینجا دیده بودم که میگفتن بعد ۳۶ساعت درد تخم ...

تا 1هفته درد داشتم اتفاقا.بعدش بدن با بدن متفاوته.الانم علائمم فقط شبا ضعف میکنم و سرم گاهی گیج میره.نمیدونم رفتم دکتر گفت مفنامیک اسید بخور قطع میشه 

فک کنم تخمکم خیلی بالغ شده که خونریزی دارم

منم چندروز پیش زدم قبلش هم لتزرول خوردم و استرومایین میشه بگید چه داروهایی استفاده کردید و چه روزای ...

من متفورمین و لتروزل خوردم و ویتامین D

بعد از امپول 3شب پشت سر هم نزدیکی داشتم بعد شد یه شب در میون.سعی میکردم قبلش برم دستشویی که حداقل چند ساعتی از جام بلند نشم

البته منم 2ماه قبل رفتم عکس رنگی.و دومین دوره بود که این قرصا رو میخوردم

من متفورمین و لتروزل خوردم و ویتامین D بعد از امپول 3شب پشت سر هم نزدیکی داشتم بعد شد یه شب در میون ...

منم همون شب که دکتر گفته بود باید نزدیکی کنم نتونستم بعد اقدام خیلی دراز بکشم پنج دقیقه نشده بود که دل پیچه بدی کرفتمو سریع از جام بلند شدم فردا شبش هم که میشد شب چهارشنبه اقدام نکردم چون خوب نبود

وای مثبته مثبته زهرا جونم 😭

الهی ای خدا 

شکرت .....

زهرا جون از ته دلم برات خوشحالم 

گریه منم دراوردی 

زهرا جونم بهت تبریک میگم مامان شدی عزیزدلم 

به سلامتی به خوشی ....خیلی برات خوشحالم 🤗😍

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

زهرا حتما برو دکتر 

یه ازمایش بتا بده اول 

بعد برو 

برا خونریزیت برو حتما خبر بده چی گفت چی شد ...اصلا نگران نباش خدا بزرگه بخواد سنگ رو بغل شیشه نگه میداره هیچی نمیشه ...برو که اگه پروژسترون داد خارجی بخر بزار یخچال ...استفاده کن ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
وای مثبته مثبته زهرا جونم 😭 الهی ای خدا  شکرت ..... زهرا جون از ته دلم برات خوشحالم  ...

مریم بخدا باورم نمیشه.هی اشکم در میاد.بالاخره خدا منم لایق دونست

زهرا حتما برو دکتر  یه ازمایش بتا بده اول  بعد برو  برا خونریزیت برو حتما خبر بده ...

فردا صبح میرم آزمایش میدم که خیالم راحت بشه.

اره خدا بخواد کمکم میکنه.این ماه کلا بیخیال بودم بخاطر لک بینیم 1درصد هم احتمال نمیدادم.پیمان گیر داد بی بی بزنم بهش گفتم برو بابا معلومه منفیه

خاک تو سرم دیروز کلی وسیله سنگین جابه جا کردم الان عذاب وجدان دارم

فردا صبح میرم آزمایش میدم که خیالم راحت بشه. اره خدا بخواد کمکم میکنه.این ماه کلا بیخیال بودم بخاطر ...

وای زهرا جانه من کاری نکن کمرت شل میشه ...

یه چند روز مراعات کن خونریزی قطع میشه هیچی نی ...

خیلی ها توی بارداری دارن...خوب میشن ...

صبح رفتی خبر بده اومدی ...🤗😍

وای زهرا جانه من کاری نکن کمرت شل میشه ... یه چند روز مراعات کن خونریزی قطع میشه هیچی نی ... خیلی ...

حتما دومین نفر تو فهمیدی اینو😍نه دیگ حواسم هست.

دیدم 2.3روزه هی سرگیجه دارما توجه نکردم گفتم واسه متفورمینه

حتما دومین نفر تو فهمیدی اینو😍نه دیگ حواسم هست. دیدم 2.3روزه هی سرگیجه دارما توجه نکردم گفتم واسه ...

الهی بگردم 

جوجو داره میااااد 😍😍😍😍😍😍

زهرا حتما به پیمان بگو برات بادوم بخره 

با پوست 

آجیل بدون نمک 

اینا رو بخور 

بادوم روزی چند تا دونه بخور 

عناب روزی دو تا بخور ...صبح ناشتا سوره حمد بخون بهش فوت کن بخور ...

خرما 

زهرا به خودت برسا 

دستشویی فرنگی حتمااا برو ...

سبزیجات زیاد بخور میوه ...

حواست به خورد و خوراکت باشه ...

فعلا به مادرشوهرت اینا نگو زهرا جان 

بزار قشنگ جا پای جوجو سفت بشه بعد بگو 

وااای منم ذوق کردما 😄😍