2777
2789
عنوان

تو رو خدا خانمایی که میدونن بیان

238 بازدید | 38 پست

من بابام انقد سر زندگی من حرص خورده با اینکه ورزش میکنه در هفته سه روز والیبال و یه روز فوتبال الانمـپنجاه سالشه اما قند ناشتاش ۱۵۷ بوده دکتر بهش قرص نداده و گفته با پرهیز درست میشه میشه راهنمایی کنین اخه ما اصلا لب شیرینیجات نمیزنیم تنها چیز شیرین قند یا خرما که میخوریم اصلا ادم قندی ت فامیل نداریم که بلد باشیم پرهیز کنیم. میشه لطف کتین بگین چیکار کنیم قندش بیاد پایین

از مرز گذشته که

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قند خون دیگه فوق فوقش 120 

قندش بالاس

دیگر برایمـ مهمـ نیس! از قضاوت و بی انصافیِ هیچ آدمی،دلمـ نمیگیرد :) مـن به مرحله ی پذیرش خود، رسیده ام،نه از تمجید و ابراز علاقه کسے،ذوق میکنم!نه با انتقاد و رفتنِ کسے، بهم میریزم!به معناے واقعی عینِ خیالم نیس! این روزها، همه چیزِ دنیاےِ من، به خودم بستگی دارد! حالِ من خوب است...نه عاشقمـ نه غمگینـم نه دلتنگـ... این روزها جاےِ هیچکس خالے نیست!من در بـے تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارمـ👌[لطفا نه درخواست بدین!نه ریپلای کنید!]

بابای من قند ناشتاش بالای دویسته. هیچیش نمیشه نگران نباش. یکم سبزیجات بیشتر بخوره. قند و خرما اینا که میگی نخوره. آب بیاد بخوره. خوب میشه

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.

عزیزم قند ک فقط از شیرینی نمیاد برنج هم باعثشه چیزی ک‌ پدرای ایرانی درست مصرفش نمیکنن و همیشه هم سر سفرس

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪