ستارهsh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 841 عنوان برای کمر درد قاعدگی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ 34934 بازدید | 20 پست بچه ها پریودم کمرم خیلی درد میکنه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ 1398/06/06 | 10:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ghazaleh_ عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 962 مفنامیک اسید بخور زدخور نداره زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
ستارهsh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 841 شال گرم کن ببند کمرت نمیتونم اصلا از جام پاشم اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟
ستارهsh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 841 مفنامیک اسید بخور زدخور نداره اوکی مرسی اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟
ستارهsh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 841 ببند باشال نعناع دم کن بخور عاالیه نعنا چ جوری دم کنم؟؟؟؟؟ اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟
مروارید عضویت: 1396/03/04 تعداد پست: 3385 نعنا چ جوری دم کنم؟؟؟؟؟ چه نعناع خشک چه تازه فرق نداره نعناع خشک اندازه یه قاشق بریز تو قوری یه لیوان آب جوش بریز بزار با شعله خیلی کم یا بخار آب 5دقیقه دم بکشه نعناع تازه هم داری همین طور
dokhtare_zahrai عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 104 سلام هل نبات و زنجبیل رو بریز تو اب جوش ی پنج دیقه بزار دم بکشه بعد بخور من خودم میخورم مثل اب رو اتیشه حجاب 👈حق الناس👉 است
ستارهsh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 841 چه نعناع خشک چه تازه فرق نداره نعناع خشک اندازه یه قاشق بریز تو قوری یه لیوان آب جوش بریز بزا ... ممنون عزیزم اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟
ستارهsh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 841 سلام هل نبات و زنجبیل رو بریز تو اب جوش ی پنج دیقه بزار دم بکشه بعد بخور من خود ... سلام گلم ممنون بابت راهنماییت اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟
aloocheee عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 4143 وای من هم دل درد هم کمر درد اما دلدردم بیشتره 😭😭😭 راضی بودم فقط کمرم دردبگیره بیشتر میشه تحمل کرد معذرت میخوام زیر دل لامصب خیلی جای حساسیه وقتی درد میگیره نمیشه راه بری ن میشه بخوابی ن میشه بشینی 😭 دردشدیداااا همش دولامو ب خودم میپیچم از درد نمیدونم چیکار کنم هرچیم بخورم فایده نداره😭😭 قرصم نمیخوام زیاد بخورم خوب نیس برام بخاطر معدم 👈 با هرکی مثل "خودش"👉
ستارهsh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 841 وای من هم دل درد هم کمر درد اما دلدردم بیشتره 😭😭😭 راضی بودم فقط کمرم دردبگیره بیشتر میشه تحمل کرد ... واااااااااا یالان منم همینجوری ام میخواد گریم بگیره اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟