2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعنا چ جوری دم کنم؟؟؟؟؟

چه نعناع خشک چه تازه فرق نداره 

نعناع خشک اندازه یه قاشق بریز تو قوری یه لیوان آب جوش بریز بزار با شعله خیلی کم یا بخار آب 5دقیقه دم بکشه نعناع تازه هم داری همین طور

سلام  هل نبات و زنجبیل رو بریز تو اب جوش  ی پنج دیقه بزار دم بکشه بعد بخور   من خود ...

سلام گلم ممنون بابت راهنماییت

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   

وای من هم دل درد هم کمر درد اما دلدردم بیشتره 😭😭😭 راضی بودم فقط کمرم دردبگیره بیشتر میشه تحمل کرد معذرت میخوام زیر دل لامصب خیلی جای حساسیه وقتی درد میگیره نمیشه راه بری ن میشه بخوابی ن میشه بشینی 😭 دردشدیداااا همش دولامو ب خودم میپیچم از درد نمیدونم چیکار کنم هرچیم بخورم فایده نداره😭😭 قرصم نمیخوام زیاد بخورم خوب نیس برام بخاطر معدم

👈 با هرکی مثل "خودش"👉 
وای من هم دل درد هم کمر درد اما دلدردم بیشتره 😭😭😭 راضی بودم فقط کمرم دردبگیره بیشتر میشه تحمل کرد ...

واااااااااا یالان منم همینجوری ام میخواد گریم بگیره

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟