2777
2789
عنوان

هزیبنه بچه در ماه چقده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 68 پست

تا ۶ ماهگی که هزینه پوشکشه فقط.یا اگه شیر خشکی باشه شیر خشک.بجه هفته ای ۳تا شیر خشک میخوره.ماهی میشه ۱۲ تا.دیگه خودت حساب کن.لباسم که تو سیسمونی گرفتی احتمالا نخواد.دو سه بارم دکتر.

بستگی داره اگه کسی پوشک نکنه کهنه ببنده و لباس ارزون بگیره یا لباس بچه های دیگه رواستفاده کنه و جکاپ دکتر نبره و یا دکترای تامین اجتماعی ببره وشیرخودشو بده واسباب بازی ارزون و... طبیعتا خرج آنچنانی نداره

اما اگه دکترباویزیت ۶۰ ۷۰ تومن هرماه یکبار وکرم سوختگی ماستلا و..‌ و پوشک پمپرز ولباسای مارک زارا و کوتون و‌‌...و شیرخشک نیدو و سوپرامیل و اینفاتریتی و... آهن سیدرال و...‌ واسباب بازی لوکس و .......درکل بخواداساسی خرج کنه طبیعتا ماهی بالای یکی دومن میشه

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره اگه کسی پوشک نکنه کهنه ببنده و لباس ارزون بگیره یا لباس بچه های دیگه رواستفاده کنه و جکاپ ...

واااای اون اولیه که گفتی خنده دار بود اخه دیگ کی اینکارا میکنه

کهنه و لباس بقیه 😐😐😐😂😂😂😂😂😂

دوست من از امریکا چند دست لباس خونگی برای دخترم فرستاد. کلا اینا تنش بودن تا وقتی که اندازش نشدن دیگه. خیلی شستم وواتو کردم ولی انگار الان تازه خریدی. الان که کوچک شدن اصلا دلم نمیاد بندازم کنار خیلی حیفن. حالا اگه آدم پول بده به جنس مارک و گرون هم واسه بچه همین حسو خواهد داشت.حیفه واقعا .. ولی اگه کسی واقعا به تک فرزندی فکر نمیکنه اره. میشه یجورایی بعنوان سرمایه گذاری هم بهش فکر کرد😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

واااای اون اولیه که گفتی خنده دار بود اخه دیگ کی اینکارا میکنه کهنه و لباس بقیه 😐😐😐😂😂😂😂😂😂

من تو همین نی نی سایت دیدم گفتن چون ندارن کهنه میبندن و لباس بچه های خواهروبرادرو فک وفامیل رو به هم میدن 

بستگی داره اگه کسی پوشک نکنه کهنه ببنده و لباس ارزون بگیره یا لباس بچه های دیگه رواستفاده کنه و جکاپ ...

تو نی نی سایت اکثرا از دسته ی دومن😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

دقيقا

آرایشگاهی که من میرم با اینکه دوتا خونه دارن و وضع مالیشون خوبه وظاهرش رو نگاه کنی اصلا بهش نمیاد اینکارا رو کنه ولی بچه رو زوداز پوشک گرفت تازه اون موقع که پوشکش میکرد میرفت پوشک فله ای میگرفت یا کهنه میبست .میگفت واسه چی پول پوشک بدم .

من یه پسر دو ونیم ساله دارم و الانم باردارم 

در کل هزینه ها بالاست من دوسال پیش کرم ماستلا رو واسه پسرم میگرفتم۲۸ تومن الان میگیرم ۶۲ تومن

آهن فرامکس رو الان میگیریم۱۸۰ تومن 

پوشک بسته ای ۱۴۰ تومن ۱۶۰ تومن

یه دست پیراهن وشلوار مجلسی ۳۵۰ تومن

واسه نی نی به دنیا نیومده یه زیردکمه و شلوار ۱۲۰ تومن تازه ایرانیشو

آرایشگاهی که من میرم با اینکه دوتا خونه دارن و وضع مالیشون خوبه وظاهرش رو نگاه کنی اصلا بهش نمیاد ای ...

اتفاقا اونا كه خيلي پول دارن اصلا أين جوري خرج نميكنن اينا كه ندارن أين جوري كلاس ميزارن اينقدر بدم مياد از اينا كه هي ميان لباس مارك مارك ميكنن بخدا ندارن كه ميان ميگن كسي كه داره اصلا عارش ميشه بگه

اتفاقا اونا كه خيلي پول دارن اصلا أين جوري خرج نميكنن اينا كه ندارن أين جوري كلاس ميزارن اينقدر بدم ...

نه این آرایشگری که من دربارش گفتم به نظرم درحق بچش داره ظلم میکنه ، اون دیگه از حد گذرونده خودش تو آرایشگاس اونوقت اصلا براش مهم نیست که بچش الان کجاست تو کوچست یا مادر بزرگش ، خونه خاله ها واینوراونور اونا توخونه هاشون جوون ونوجوان پسر دارن .من خودم روی اینجور چیزا حساسم

این اصلا بچه رو تفریح و خونه بازی ومهدو... اینا نمیبره میگه چرا ۴۰ تومن بدم واسه دوساعت بازی بچه

کلا برای بچه خرج کردن رو چیز اضافه میدونه و خونه خریدن و... زرنگی میدونه .

به نظر اون من چون به بچه میرسم یه آدمی هستم که پول روالکی خرج میکنم و اصلا سیاست زنونگی ندارم

حالا لباس مارک هیچی اما اینکه بچه رو زود از پوشک بگیری یا بتونی پوشک خوب بخری اما نخری یا کرم سوختگی خوب بخری اما نخری خوب نیست و...  اون بچه چه گناهی کرده.