2777
2789
عنوان

هزیبنه بچه در ماه چقده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 68 پست
نه این آرایشگری که من دربارش گفتم به نظرم درحق بچش داره ظلم میکنه ، اون دیگه از حد گذرونده خودش تو آ ...

من قضاوتش نمیکنم ولی یه موردش ک زود از پوشک گرفته خوبه 

بچش توانشو داشته ک گرفته دیگ

ما الان داریم تو فامیل بچش چهار سالشه دیگ پسرم هست هنوز پوشکش میکنه بچه رو وای انقدددد بدم میاد بعد مثلا کلاس میزاره ک من پول پوشک برام مطرح نیس ک بخوام بچمو اذیت کنم 😐😐

اخه بچه چهار ساله نمیفهمه ک جیششو توو دسشویی بکنه هنوز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا همچینم حاضر جوابه ک حد نداره ولی پوشک میشه 

یه سری خرجا واقعا اضافس و حروم کردن پول چه برای بچه چه برای خود ادم فرقی نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدودا 700/800 الی  1 تومن اگه شیر خشکی باشه شیر وپوشک وغدای کمکی وویتامین وپماد ولباس واسباب بازی وخدای نکرده دکترودارو

برای درست شدن کار شوهرم واومدن رزق وروزی حلال به زندگیم یه صلوات برام بفرستید
من قضاوتش نمیکنم ولی یه موردش ک زود از پوشک گرفته خوبه  بچش توانشو داشته ک گرفته دیگ ما الان ...

عزیزم بهت توصیه میکنم قبل بچه دهر شدن حتما در مورد پوشک گرفتن و از شیر شب گرفتن و از شیر گرفتن وجدا کردن اتاق خواب و... یه تحقیق و مطالعه ای بکنی 

از پوشک گرفتن خیلی مسئله حساسیه که اگه به موقع نباشه عواقبش رو سالهای بعد میشه دید .بچه باید به موقع از پوشک گرفته بشه یه بچه دو سالگی میتونه یه بچه تا سه سال هم نمیتونه. اما امکان نداره یه بچه تو یکسالگی از پوشک گرفته بشه چون مغزش اونموقع اصلا جواب اینکارو نمیده

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
عزیزم بهت توصیه میکنم قبل بچه دهر شدن حتما در مورد پوشک گرفتن و از شیر شب گرفتن و از شیر گرفتن وجدا ...

مرسی عزیزم حتمن مطالعه میکنم منبع خاصی هم اگر مد نظرت بود تونستی بگی ممنونت میشم 

البته من فک کردم بچه اوشون حداقل دوسالش هست ک از پوشک گرفته و در هر صورت اون موردی ک مثال زدم چهار سالشه و هنوز پوشک میشه هیچ جوری توو کتم نمیره شایدم من خیلی در جهل هستم 

مرسی عزیزم حتمن مطالعه میکنم منبع خاصی هم اگر مد نظرت بود تونستی بگی ممنونت میشم  البته من فک ...

نه یک سالش بود .بچه داری اگه بخوای روی اصول بزرگ شه سخته.

میتونی از انتشارات ماوشما سی دی های تعلیم وتربیت دکتر هلاکویی رو بگیری یا از سایت www. p30download.comرایگان دانلودشون کنی و گوش کنی . 

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا