2777
2789

تا زمانی که نتوانید مهارت حل مسئله را در خود تقویت کنید، نباید بیش از حد به دانش خود اتکا کنید؛ چون این یک تصور غلط است که فکر کنید هر چه بیشتر بدانید بهتر می توانید بر مشکلات خود غلبه کنید! واقعیت امر این است که دانش زیاد نمی تواند شما را در مهارت حل مسئله کمک کند و تا زمانی که تفکر منطقی نداشته باشید، قادر نخواهید بود خلاقانه و به صورت منتقدانه فکر کنید تا موفقیت فردی در زندگی را تجربه نمایید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذکر این نکته ضروریه که برخلاف بسیاری از تعاریف که مسئله رو مترادف با مشکل تعریف می کنند، مسئله صرفا دارای یک وجه نبوده و دارای دو تا جنبه هست: هم میتونه دربرگیرنده مشکلات و موضوعات تهدید آمیز برای ما باشه و هم میتونه یک فرصت رو برای ما رقم بزنه

در مرحله اول فرآیند حل مسئله، باید بتونیم مسئلمون رو خوب تشخیص بدیم و تعریف کنیم.

انیشتین یه جمله ارزشمند درباره تشخیص مسئله داره، میگه: اگه به من برای حل یه مسئله ۶۰ دقیقه وقت بدید ۵۵ دقیقه اون رو به فکر کردن درباره خود مسئله و ۵ دقیقه باقیمونده رو صرف راه حل های اون مسئله می کنم.

همین طور که از گفته انیشتین پیداست، فهم و تشخیص درست مسئله مهمترین مرحله از مهارت حل مسئله هست و اگه ما مسئلمون رو درست شناسایی نکنیم، قطعاً در حل مسئله به خطا و اشتباه میفتیم و مسئلمون مصداق این ضرب المثل معروف «خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج» میشه. اگه مسئله واقعیمون رو درست تشخیص ندیم، فکر می کنیم مسئله رو حل کردیم اما درواقع اصل مسئلمون حل نشده باقی می مونه

تعریف مشکل

اولین گامی که باید در مواجهه با یک مشکل بردارید این است که بدانید مشکل اصلی چیست و از خود سوال کنید که چرا این مشکل ایجاد شده است؟! این کار به شما کمک می کند تا مهارت های تفکر منطقی را در خود تقویت کنید. تفکر منطقی به شما کمک می کند تا فقط ظاهر قضیه را نگاه نکنید و ببینید، چه چیزی در ریشه مشکل دارد که برای این مسئله را ایجاد کرده است