2777
2789
عنوان

لوزه های حلقی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه وقت هی دست نزنی که عق بزنی، فتق معده یا رفلاکس میگیری. عمل کن راحت شو. سختیش مال یه هفته اس. البته بیهوشی اینا برا من عوارض داد تا ۶ ماه سرویس شدم. و چون یه مدت هم غذا نمیتونستم بخورم، ضعیف شدم.

خیلی 
ببین خود عمل با بیهوشیه، اصلا هیچی نمیفهمی. ولی بعدش یه کم سخته. البته من آستانه ی تحمل دردم پایینه، ...

من از خونریزی توی گلو بدم میاد.

سر جراحی دندونم که فقط یه روز خونریزی داشت خیلی اذیت شدم.اینو چند نفر گفتن ممکنه ۳_۴روز خونریزی کنه.

بعدم اینکه از عوارض بیهوشی هم میترسم.

شما بیمارستان دولتی عمل کردی؟چند روز بستری بودی؟چقدر شد هزینت؟چند ساعت عمل طول کشید؟

بله،،،کلا بهداشت دهان

من اب نمک نمیزنم اما هر شب دهان شویه استفاده میکنم.بهداشت رو رعایت میکنم.اما بازم نمیدونم چرا یه مدته اینجوری شدم.البته بخاطر مصرف دارو هام یه مقدار سیستم ایمنی بدنم ضعیف شده.ممکنه واسه اون باشه

من از خونریزی توی گلو بدم میاد. سر جراحی دندونم که فقط یه روز خونریزی داشت خیلی اذیت شدم.اینو چند ن ...

اگه مواظب باشی خونریزی نمیشه. من بعد از به هوش اومدن نمیتونستم نفس بکشم، ااااانقد سرفه کردم که تا یه هفته شکمم کوفتگی داشت. پرستارا هم عصبانی میشدن نباید سرفه کنی. با اون همه سرفه، خونریزیم زیاد نبود. نترس.  ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت  طول میکشه معمولا. بیمارستان خصوصی بود، یک میلیون و هفتصد شد، که ۵۰۰ اش رو بیمه داد

خیلی 
من اب نمک نمیزنم اما هر شب دهان شویه استفاده میکنم.بهداشت رو رعایت میکنم.اما بازم نمیدونم چرا یه مدت ...

بله تاثیر داره منم وقتی ایمنی بدنم پایین میاد بیشتر سنگ لوزه میزنه گلوم

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
اگه مواظب باشی خونریزی نمیشه. من بعد از به هوش اومدن نمیتونستم نفس بکشم، ااااانقد سرفه کردم که تا یه ...

آخی عزیزم.انشاالله دیگه واست پیش نیاد.

ممنونم ازت بابت اطلاعاتت و اینکه وقت گذاشتی😘