2777
2789
عنوان

لوزه های حلقی😭😭😭😭

1194 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

لوزه هام کلافم کرده.

دوسه ماهه خیلی درگیرم کردم قبل بود الان خیلی بیشتر شده.

یه دو نه های سفید بزرگی روش میزنه.تو گلوم حس میکنم بادکنک هست. و همینطور درد موقع قورت دادن.

دکتر قبلا رفتم دارو داده.

الان برم بنظرتون باید جراحی کنم؟؟

کسی تجربه داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی تاپیک منودرباره سنگ لوزه بخون.بادست میتونی بزنی زیرشون خارجشون کنی.عق میزنی اماراحت میشی تایه مدت.بازدوباره پیدامیشن بازخارجشون کن.خیلی هم بدبوهستن.عملش اذیت کننده است نکنی بهتره

منم دارم سنگ لوزه ست،،،دکتر به من گفت دائما باید اب نمک بچرخونی تو گلوت،،،لوزه بعضی افراد حفره هاش کاسه ای شکله باعث تجمع غذاها میشه و به شکل پنیرک های کوچیک تو گلو ظاهر میشه و بوی بدی هم  داره

عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه