2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزي هزاربارارزوي مرگشو ميکنم هميشه جز خيانت و هرزگي و استرس براماچيزي نداره  بخدا الان ارامش ندارم مامان دست گلم ب رو خودش نمياره ميگه جلو دامادم زشته برام دعاکنين 

امروز مراسم پدردوستم بود خدارحمت کنه باباي خيلي مهربوني داشتن خوشبحالشون

من ازش متنفررررررررررررررم متنفرررررررررررررررررررررررررررررررررررر

😔 من امشب ک ی سر رفتم اونجا دیدم مادر بدبختمو ک نه برادر ن پدر ن مادر هیچکسو نداره انقدر زجر میده بهش فوش و ناسزا زدم و دعواش کردم الان میخام بترکم از بس حرص خوردم. مامانم ب خودکشی فک میکنه

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی
من😔بابام خیلی بین بچه هاش فرق میذاره..در حالی که ما بیشتر احترام میذاریم و کمک حالشیم.اما اصا مارو ...

پدر منم دقیقا همینجوره

من روزي هزاربارارزوي مرگشو ميکنم هميشه جز خيانت و هرزگي و استرس براماچيزي نداره  بخدا الان ارام ...

من انقد تو فکر مادرمم خوابم نمیبره بلایی سر خودش نیاره😭😭😭

چرا؟ 

چون هیچوقت مث پدر برای ما نبوده

همیشه سرمون منت گذاشته همیشه جلو همه تحقیرمون کرده همیشه لعنت و نفرینمون کرده نه با من خوبه نه با داداشم

کلا نه من دوسش دارم نه داداشم

مامانمم از دستش روانی شده و ناراحتی اعصاب گرفته

همش دنبال جنگو دعواست همش داره غر میزنه یه مهمان میاد خونمون کلی با مامانم دعوا میکنه اصلا همیشه در حال دعوا با مامانمه الهی خدا لعنتش کنه

انگار هیچوقت پدر نداشتم بس ک اخلاقش گند هست

اصلا هرچقدرم ک توصیف کنم نمیتونم چطور بفهمونم ک چقدر آدم بیخودیه

انقد دلم گرفته همش میگم خدا اگه همچین پدری میخواست ب ما بده کاش اصلا نمیداد

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍
😔 من امشب ک ی سر رفتم اونجا دیدم مادر بدبختمو ک نه برادر ن پدر ن مادر هیچکسو نداره انقدر زجر میده ب ...

اوووووو منم تا دلت بخواد باهاش دعوا کردم

انقد ازش بدم میاد ک حد نداره

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍