2777
2789
چون هیچوقت مث پدر برای ما نبوده همیشه سرمون منت گذاشته همیشه جلو همه تحقیرمون کرده همیشه لعنت و نفر ...

عزیز دلم کاملا درکت میکنم خیلی سخته 😔 

من برا مادرم غصه میخورم که داره دقش میده مامانم چیزیش بسه من میمیرم

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی
اوووووو منم تا دلت بخواد باهاش دعوا کردم انقد ازش بدم میاد ک حد نداره

بخدا ن ب من ن به خواهرام و شوهرامون محل سگ نمیده پیش شوهرامون همیسه سرمون پایینه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم کاملا درکت میکنم خیلی سخته 😔  من برا مادرم غصه میخورم که داره دقش میده مامانم چیزیش ...

دقیقا منم

من از شهرم دورم و تو یه شهر دیگم

ب خدا بعضی شبا انقد دلهره اینارو دارم ک نکنه با مامانم بحث و دعوا کنه یا نکنه اعصاب مامانمو خورد کنه

ب خدا انقد عوضیه مامانم از دستش کلی حرص میخوره

اصلا هیچ جوری آدم نیس ب قرآن

من همش ب مامانم میگم بیا خونم چند روز بمون یا مسافرت ک میریم با خودمون میبرمش یا چند روزی ک‌میام شهرمون همش مامانمو میگردونم ک دلش باز شه وگرنه اون احمق از خونه تکون نمیخوره ک مادرمو جایی ببره

اگه خدایی نکرده واسه مامانم اتفاقی بیوفته من دیگع پامو تو خونش نمیذارم دلم نمیخوار ریختشو ببینم

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍
دقیقا منم من از شهرم دورم و تو یه شهر دیگم ب خدا بعضی شبا انقد دلهره اینارو دارم ک نکنه با مامانم ...

عزیزم دقیقا مث منی 😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭