2777
2789
عنوان

روکش دندون .سوال؟

121 بازدید | 9 پست

سلام

خانومها کسی تا به حال  دندونهاش رو روکش کرده .چه جوریاست داوامش .توضیح بدین لطفا مرسی

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالی دارین بپرسین ، ما حرفه مو ن دندونسازیه

عزیزم من امروز رفتم دندان پزشک  دوتا دندونمو کشیدم که وسط این دوتا یه دندون ذیگه دارم که یکمی پوسیده شده و واسه این دوتا دندونم جایگاه گذاشته دندون ساز (دندون مصنوعی)حالا میخواستم روکش  ثابت بزاره دکتر دندون پزشک واسه این دوتا  گفت پنج کانال میشه ۴ تومن به نظرتون این جایگاه بمونه یا روکشش کنم کدومش خوبه راهنماییم کننین مرسی

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
دندونمو پرکردم روکش کنم بهتره یا نکنم

ن گلم دندونی ک چون پرشده ، از نظر من روکش نشه بهتره

معمولا دندونایی ک ازنظر ظاهر، نوعه قرار گرفتن روی لثه، پوسیدگی شدید و ... چیزای دیگه مشکل دارن ، این ها روکش بشن بهتره

خدایا ب دلم نگاه کن، منو ب همون چیزی ک منتظرشم برسون🙏🙏🙏
عزیزم من امروز رفتم دندان پزشک  دوتا دندونمو کشیدم که وسط این دوتا یه دندون ذیگه دارم که یکمی پ ...

ما معمولا بجای دندونی ک کشیده شده ، ی دندون مصنوعی میزاریم

و بحای دندونی ک تراش خورده ، روکش یا همون بریج

روکش ثابت بهتره

پنج کانال؟ 

شما دوتا دندونتونو کشیدین و یکی وسطه این دوتا دندون پوسیده

چرا پنج کانال؟ 

خدایا ب دلم نگاه کن، منو ب همون چیزی ک منتظرشم برسون🙏🙏🙏